Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica poslije velike pobjede: “Nadam se da je ovo prekretnica. Lijep dan, na koncu za nas ljepši nego za Hajduk”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.08.22. | 23:53

Trener Osijeka očekivano je bio oduševljen nakon velike pobjede.

Ponajbolju utakmicu sezone u Gradskom vrtu odigrali su Osijek i Hajduk. Bijelo-plavi su na kraju slavili rezultatom 2:1, a poslije utakmice Nenad Bjelica očekivano je bio i više nego sretan.

“Nije bilo lako nakon takve vijesti igrati utakmicu”, rekao je trener Osijeka koji smatra kako smo gledali dva različita poluvremena.

“U prvom smo bili bolji, u drugom Hajdu. Kada ste u situaciji da niste dobili šest utakmica, logično je da se momčad automatski povuče. Nismo to planirali. U blokadi rezultata i igre nažalost nismo gledali Osijek koji smo htjeli. Čestitam Hajduku na odličnoj utakmici, mislim da su gledatelji vidjeli dobar derbi. Lijep dan, na koncu za nas ljepši nego za Hajduk”, smatra trener Osijeka koji je prokomentirao igru Laszla Kleinheislera.

“On iskače energijom, igrama i golovima. Važan igrač za našu momčad. Pao je u nastavku. Sretan sam što je u našim redovima i nadam se da će potrajati još par godina”.

Izmjene nakon sat vremena ovako je prokomentirao:

“Kada kao trener vidite da ne možete izaći iz svoje polovice, gledate da zatvorite koliko možete. Sve zamjene su bile u tom pravcu. Nismo imali moć prema naprijed, možda sam i špicu trebao zamijeniti jer se Mance bolje snalazi u tom kontranogometu. Ovako je ispalo dobro, ne možemo znati kako bi ispalo da sam drugačije vukao poteze. Znate, treneri vuku dobre odluke kada se pobjedi, loše kada se izgubi”.

Slavlje u svlačionici Osijeka bilo je veliko.

“Glasno su proslavili pobjedu, nadam se da je ovo prekretnica i teret koji nosimo više od mjesec dana iza nas i da ćemo biti bolji”, naglasio je Bjelica.

HNL, 7. kolo

Petak, 26. kolovoza

Gorica – Istra 1961, 0:2

Subota, 27. kolovoza

Lokomotiva - Slaven Belupo 0:1

Rijeka - Varaždin, 1:2

Nedjelja, 28. kolovoza

Šibenik – Dinamo 1:2

Osijek – Hajduk 2:1



Tagovi

Nenad BjelicaOsijek

Ostale Vijesti