12 žigosanih! Ovo su igrači koje Real želi dovesti u ljetnom prijelaznom roku

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.03.16. | 20:26

Real bi na ljeto mogao doživjeti velike promjene.

'Kraljevski klub' je u jako lošoj poziciji. Od naslova u Primeri se već odustalo, a bit će ovo već četvrta uzastopna sezona u kojoj Real nije postao prvak. Nema Madriđana ni u Kupu kralja, a sezonu, barem donekle, može spasiti naslov prvaka Europe.

No, ako Zidane i uspije doći do 11. naslova najboljeg u Europi za Real, u klubu se spremaju velike promjene. Očekuje se puno transfera, a posebno zbog FIFA-ine suspenzije koja jeste prolongirana, ali nije ukinuta. Ako ostane na snazi, Real bi nakon ljeta mogao biti aktivan tek u prijelaznom roku na zimu 2018. godine.

Svakodnevno se žonglira s mnogim imenima koja bi na ljeto mogla doći u Real, a ugledna Marca je složila listu od 12 igrača koje će Real pokušati dovesti. Pojačanja bi trebalo biti u svim linijama, a evo popisa:

Golman

David De Gea – on je već poznata meta, a prošlog ljeta je u zadnjim trenucima prijelaznog roka propao njegodv dolazak. U Realu će i ovog ljeta krenuti u akciju, a za to će trebati izdvojiti 40 milijuna eura koliko iznosi klauzula u De Geinom novom ugovoru

Stoperi

Cilj je dovesti još jednog, a možda i dva stopera. Na meti su Marquinhos, Aymeric Laporte i John Stones, a Realu je jasno kako će sva tri kluba u kojima ovi igrači nastupaju, PSG, Athletic i Everton, biti čvrsti u pregovorima. Bez 50 milijuna eura neće se moći dovesti niti jednog od ovih igrača.

Lijevi bek

Na toj poziciji Real ima samo Marcela, a to nije dovoljno za napornu sezonu koju klub svake godine ima. Dva su igrača od kojih bi jednog željeli vidjeti u Realu – Ricardo Rodriguez iz Wolfsburga i David Alaba iz Bayerna. Odšteta? Najmanje 30 milijuna za Rodrigueza, a vjerojatno ne ispod 50 za Alabu. Ako bi Bayern uopće razmišljao prodati tog igrača.

Vezni red

To je najveća Zidaneova želja. Francuski strateg tvrdi da nema dovoljno klase u središnjici terena, a zainteresiran je za jednog od sljedeća tri igrača: Paula Pogbu, Edena Hazarda i Leroya Sanea. Za prvu dvojicu bi trebali istresti oko 100 milijuna eura, a Sane bi mogao doći za 30-ak milijuna.

Napad

Tu treba dovesti pravu zvijezdu. Možda i dvije. Kada je već tako, onda se priča samo o najvećim – Robertom Lewandowskim, Pierre-Emerickom Aubameyangom i Neymarom. Ne treba spominjati njihovu cijenu. Piše se sa devet znamenaka, a za Neymara bi prva brojka vjerojatno morala biti 2...

(Screenshot: Marca)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

David De GeaMarquinhosAymeric LaporteJohn StonesRicardo RodriguezDavid AlabaPaul PogbaEden HazardLeroy Sane

Ostale Vijesti