Službeno: Sergio Rodriguez ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.07.19. | 14:53

Iznenađujući odlazak iz Moskve.

Najveće ovoljetno pojačanje stiglo je u redove Olimpije Milano, potvrdio je klub putem svojih službenih kanala. Sergio Rodriguez od sljedeće sezone nositi će dres jedinog talijanskog euroligaša. Fantastične vijesti za Ettorea Messinu koji će u vidu ovog fantastičnog Španjolca na terenu dobiti pravog lidera, iskusnog razigravača i svoju desnu ruku. Vijest je ova koja se dugo nagađala, a danas je dobila svoju konačnu potvrdu.

Popularni Chacho iznenađujuće je napustio CSKA Moskvu nakon dvije sezone, a u netom završenoj okrunio se naslovom prvaka Europe. Prethodno je igrao jednu sezonu u Philadelphiji u društvu Darija Šarića, a uz to je branio boje Real Madrida, New York Knicksa, Portlanda, Sacramenta te Estudiantesa.

Time je Ettore Messina nemjerljivo ojačao svoju momčad. Legendarni talijanski strateg posljednjih pet godina radio je kao asistent Gregga Popovicha na klupi San Antonio Spura, ali se odlučio vratiti u svoju zemlju gdje će biti predvodnik ovog novog i ambicioznog Olimpia Milana. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Sergio RodriguezOlimpia MilanoEuroliga

Ostale Vijesti