Germania
Germania

Slave li Draper (1.55) i Švicarci (2.35), imat ćete osmijeh dok budete u banci

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 15.06.24. | 09:54

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Iako je počeo Euro u Njemačkoj za nogometaše, mi smo vam ipak danas pronašli i jedan par u tenisu da vam ne bi bilo previše nogometa, a opet onima koji vole zelene terene, možda se svidi budući da se također igra na travi. Za one koji vole za vrijeme Eura i sličnih turnira biti fokusirani samo na to, Švicarci protiv Mađara donose sjajan tečaj i zaradu, uspiju li ostvariti pobjedu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Mađarska – Švicarska (15.00) DVOJKA 2,35

Mađarska i Švicarska započet će svoj put na Euru 2024. susretom skupine A na stadionu Rhein Energie Stadionu u Kölnu. Dvjema nacijama u skupini A pridružili su se Škotska i domaćin Njemačka, koje su turnir započele u Münchenu u petak navečer. Mađarska je izgubila samo jednu od svojih zadnjih 14 međunarodnih utakmica od početka 2023. i prošli su neporaženi kroz kvalifikacije za Euro 2024. pobijedivši u pet i remiziravši u tri utakmice od osam kako bi po prvi put bili na vrhu svoje skupine. Zbog sjajne statistike smatraju ih jednim od 'dark horseva' ovog turnira. Mađarska želi pobjednički startati u skupini A, ali susreću se sa Švicarskom koja je pobijedila u šest od posljednjih devet susreta između te dvije nacije. Današnji susret bit će tek drugi put da su se Mađarska i Švicarska susrele na velikom turniru. Smještena na 19. mjesto u svijetu prema Fifi, Švicarska je odradaila izazovne kvalifikacije za Euro 2024. i uz četiri pobjede i pet remija iz 10 utakmica završila druga u svojoj skupini iza Rumunjske. U pripremama za Euro 2024., Švicarska je razbila Estoniju s 4-0 u njihovoj prvoj od dvije pripremne utakmice, četiri dana prije odigravanja 1-1 s Austrijom. Yakin je pod pritiskom da odvede Švicarsku u nokaut rundu i slijedi korake svojih prethodnika, budući da su Švicarci napredovali iz grupne faze na svakom od posljednjih pet Europskih prvenstava i nezaboravno stigli do četvrtfinala na Euru 2020., što je pothvat koji žele ponoviti ovog ljeta.

J.Draper  - B. Nakashima (12.05) JEDINICA 1,55

Jack Draper i Brandon Nakashima po treći put u karijeri odmjerit će snage u polufinalu Stuttgarta. Na rasporedu su u subotu u podne na središnjem terenu, a prema početnim koeficijentima, Jack Draper je izbor za pobjedu u ovom meču. Ovo će biti treći put da se Jack Draper i Brandon Nakashima bore jedan protiv drugog. Međusobni rezultat je 1-1 za Drapera i Nakashimu, ali nikada nisu igrali međusobno na travi. Posljednji put kada su igrali, Draper je slavio 6-1 3-6 7-5 u polufinalu Challengera u Bergamu 2023. godine. Na ljestvici br. 70, Nakashima je stigao do polufinala nakon što je pobijedio Christophera Eubanksa 7-6 4 6-4 , Richarda Gasqueta 6-3 6-4 i Jan-Lennarda Struffa.

Oglas

Najveći tečajevi, 15. lipnja


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti