Internetska zvijezda, Psihopata i najbolji hrvatski borci odradili otvoreni trening za KSW-ov spektakl (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 07.11.19. | 14:04

U petak je na rasporedu vaganje, a dan kasnije mma spektakl u zagrebačkoj Areni.

Borba večeri je okršaj u teškoj kategoriji između internetske senzacije Erka Juna, bh.borca koji je nekoć radio kao fitness model i ima oko šest milijuna pratitelja na društvenim mrežama, i Mariusza Pudzianowskija, bivšeg Strongmana. Ali prije glavne borbe u kavezu će se pojaviti legenda regionalnog MMA Vaso Bakočević, čovjek s 58 borbi u 30 godina života. Crnogorski „Psihopata“ borit će se u kategoriji do 73 kilograma protiv Borysa Mankowskija.

Hrvatsku MMA scenu predvodit će Dubrovčanin Antun Racić koji će se boriti za pojas u kategoriji bantam protiv Damiana Stasiaka, a Filip Nitro Pejić će na megdan Danielu Torresu. Ponajbolji hrvatski teškaš uz Satoshija Ishiija, Ante Delija, trebao se boriti protiv Denisa Stojnica, ali njegov se suparnik ozljedio u utorak i morao je otkazati borbu. Uskočio je Oli Thompson, a Delija je kratko na to rekao:

„To je mrtva kukavica, ne vjerujem da se povrijedio, rekli su mi da se neće pojaviti u kavezu, nisam vjerovao, ali čovjek se očigledno boji,“ komentirao je Delija.

Filip Pejić pojavio se pred novinarima u skladu s nadimkom, kao iz topa ispaljen...

„Čekanju je konačno došao kraj, spreman sam, sutra vaganje i u subotu spektakl. Hvala vam što ste nas došli podržati u ovakvom broju,“ rekao je Nitro.

Desetak najatraktivnijih imena subotnjeg eventa danas je odradilo par minuta otvorenog treninga pred obožavateljima i novinarima, a najveći aplauz dobio je legendarni Vaso Bakočević.

„Ne pitajte me ništa, nisam jeo danima,“ rekao je u svom stilu uvijek nasmijani Crnogorac, koji je bio najčešća meta fanovima u lovu na fotografije.

„Nemam hidrata u tijelu pa sam kao leš, ali prođe vaganje sutra i u subotu će letjeti glave. Što očekujem? Krv i nasilje, dobit ćete ono što ste platili,“ kaže Bakočević, koji će se u subotu boriti do 73 kilograma pa će mu, uvjereni smo, skidanje kilograma biti nešto lakše, nego da mora skidati na 70 ili kako sam kaže „nedaj Bože više nikad“ na 66 kilograma u kategorijama u kojima se nekoć borio.

U središnjoj borbi nastupit će Erko Jun, bh.borac koji trenira u UFD Gymu s KSW-ovim prvakom u velteru Robertom Soldićem. Nastupit će u teškoj kategoriji protiv bivšeg Strongmana Mariusza Pudzianowskija.

„Jedino ja ne moram skidati kilograme, gledam kolege kako se muče, gladuju, a ja samo rokam,“ započeo je dobro raspoloženi Bosanac, kojemu će ovo biti četvrta borba u MMA-u, prva pred „njegovom rajom“.

„Ne osjećam neki poseban pritisak što ću se boriti pred našim ljudima. Odradio sam dobar kamp i spreman sam za novu pobjedu. Očekujte samo bombe, a u subotu ću mu glavu otkinuti ako Bog da,“ rekao je Jun.

Ulaznica za subotnji spektakl još ima, a borbe bi trebale započeti oko 19 sati...

KSW 51 Fight Card

Main Event

Heavyweight

Mariusz Pudzianowski (12-7) vs. Erko Jun (3-0)

Co-Main Event

Catchweight 161 lb

Borys Mańkowski (19-8-1) vs. Vaso Bakocevic (39-18-1)

Inaugural Bantamweight Title

Antun Racić (23-8-1) vs. Damian Stasiak (11-6)

Featherweight

Filip Pejić (14-2-2) vs. Daniel Torres (9-4)

Middleweight

Aleksandar Ilić (12-2) vs. Cezary Kęsik (9-0)

Heavyweight

Ante Delija (16-3) vs. Oli Thompson (18-10)

Light Heavyweight

Ivan Erslan (7-0) vs. Darwin Rodriguez (9-4)

Lightweight

Roman Szymański (11-5) vs. Milos Janicić (11-2)

Welterweight

Krystian Kaszubowski (7-1) vs. Aleksandar Rakas (15-7)

Bantamweight

Sebastian Przybysz (5-2) vs. Lemmy Krusić (20-6)

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Ostali sportoviMMAKSWborilački sportoviAnte DelijaFilip PejićErko JunVaso Bakočević

Ostale Vijesti