Službeno: Nediljko Labrović novi je igrač Augsburga

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.06.24. | 19:33

Hrvatski vratar odmah će se vratiti u reprezentativni kamp, a Rijeka će dobiti solidnu odštetu.

Kao šti e Germanijak najavio, Nediljko Labrović (24) je danas s agentom Tomislavom Puljićem napustio reprezentativni kamp Hrvatske kako bi odradio liječnički pregled u Augsburgu i, ako se prođe kako treba, potpisao za bundesligaša. Pregled je, očito, prošao besprijekorno jer je i službeno objavljeno da je donedavni igrač Rijeke novi igrač Augsburga. Labrović je potpisao ugovor do 2029. godine i odmah će se vratiti u reprezentativni kamp.

Labroviću će u Augsburgu društvo praviti Kristijan Jakić, Dion Drena Beljo i David Čolina koji su tako, na neki način, kreirali 'hrvatsku koloniju' u bavarskom klubu.

Rijeka bi trebala dobiti između dva i pol i tri milijuna eura odštete uz bonuse. Labrović je u Rijeku stigao 2021. iz Šibenika, a sa seniorskim nogometom krenuo je u Sinju. Za Rijeku je zabilježio 109 nastupa, primio 120 golova, a u 40 navrata sačuvao je mrežu netaknutom. Za reprezentaciju je upisao jedan nastup i na Euru će imati status trećeg golmana.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Željko Sopić ima zamjenu u vidu Martina Zlomislića koji mu je branio u Kupu, odnosno u zadnjoj utakmici sezone. Vidjet ćemo hoće li u predstojećem prijelaznom roku Rijeka reagirati i dovesti neko novo ime na vratasku poziciju.





Tagovi

Nediljko LabrovićHrvatska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024HNK RijekaRijekaAugsburg

Ostale Vijesti