Xiao Yijiu/XINHUA
Xiao Yijiu/XINHUA

Livaković: „Šokantna utakmica! Razočarani smo, ali vjerujem da će sve biti dobro na kraju”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.06.24. | 19:00

Prvi vratar Vatrenih naglasio je da je atmosfera u svlačionici dobra

Premda je s dva gola okrenula rezultat i stigla na korak do pobjede protiv Albanije, Hrvatska je na koncu u sudačkoj nadoknadi primili drugi gol, pa nakon dva kola ima samo jedan bod.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bila je ovo šokantna utakmica, posebno nakon što primiš gol u sudačkoj nadoknadi. Trebali smo daleko bolje odigrati prvo poluvrijeme, to treba dobro analizirati. U drugo poluvrijeme smo dobro ušli, zabili smo dva gola, ostvarili preokret. Svi smo proključali i navijači i ekipa, ali nažalost u završnici su nam stvorili tri velike prilike i izjednačili su," kazao je razočarani Dominik Livaković.

Hrvatska je ponovo loše ušla u susret, Livaković je pokušao otkriti zašto je to tako.

"Sigurno je razlog tome i njihov pritisak, kasnije su se dobro branili. Treba sve dobro analizirati kada se smirimo. Sada više nemamo pravo na kalkulaciju, moramo dobiti Italiju. Idemo na sve ili ništa. Moramo skupiti glave, sve dobro analizirati. Pokušati sve dobro napraviti u zadnjoj utakmici."

Popularni Livi je naglasio kako je momčad u šoku i razočarana.

"Naravno, svi smo razočarani i uz šoku, ali imamo dosta vremena za oporavak. Vjerujem da će sve biti dobro na kraju. Atmosfera je cijelo vrijeme dobra, svi se dobro slažemo," poručio je.

"Drugo poluvrijeme je bilo pokazatelj, sve do zadnjih minuta, kako treba ići, kako treba izgledati. Vjerujem kako će u idućoj utakmici tako biti od prve minute," zaključio je. (al, G)

(Hina)


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaVatreniDominik LivakovićEUROEuro 2024AlbanijaAlbanska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti