Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Dalić pustio Labrovića na potpis ugovora

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.06.24. | 18:20

Vratar reprezentacije propustio je trening u dogovoru s izbornikom. Neslužbeno saznajemo da je otišao u Augsburg na liječnički pregled i potpis ugovora

Na treningu reprezentacije ih je bilo 25. Dakle, jedan je nedostajao. I onda je površan pogled prema vratarima otkrio kako nema Nediljka Labrovića. Malo kasnije dobili smo formalno objašnjenje kako je Labrović propustio trening u dogovoru s izbornikom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Posve je jasno da vratar Rijeke otišao u Augsburg na liječnički pregled i potpis ugovora. Ondje se nalazi sa svojim agentom Tomislavom Puljićem i svakog trena trebala bi osvanuti službena objava transfera koji bi Rijeci trebao donijeti oko dva milijuna eura, eventualno nešto više s bonusima.


Labrović je u Rijeku došao iz Šibenika prije tri godine. U međuvremenu je postao reprezentativac, a kako je ušao u posljednju godinu ugovora bilo je jasno da ga Rijeka mora prodati kako bi nešto zaradila. Sa svojih 24. godine i vrijednosti prema Transfermarktu od 4,5 milijuna eura ovo se čini logičan epilog. Željko Sopić ima zamjenu u vidu Martina Zlomislića koji mu je branio u Kupu, odnosno u zadnjoj utakmici sezone.

Čim Nediljko Labrović odradi formalnosti oko potpisa i liječničkog pregleda, vraća se u Neuruppin i nastavlja s pripremama za Euro.



Tagovi

Nediljko LabrovićVatreniHrvatska nogometna reprezentacijaAugsburgEuro 2024Ljetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti