Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

Domagoj Vida: “Gvardiol je najbolji branič na svijetu, želim da dostigne Luku”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 17:35

Stoper reprezentacije Hrvatske igra vjerojatno svoje posljednje veliko natjecanje u kockastom dresu.

Domagoj Vida odigrao je 105 utakmica u dresu Vatrenih. Od debija protiv Walesa u svibnju 2010., pa do danas bilo je tu svega a ponajprije pozitivne energije koja je zaštitni znak Domagoja Vide. Gdje god se pojavi isijava dobro raspoloženje oko sebe.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Hvala ljudima što su došli na ljubavi, poštovanju i energiji. Nismo iznenađeni jer je i u Austriji bilo slično. Potruditi ćemo se, ostaviti srce i zadnji atmom snage na terenu".

Kada će se Luka oprostiti?

"Teško mi je odgovoriit. Luka će sam odlučiti što je najbolje za njega. Nadam se da će ostati sto godina, ali sve je na njemu."

Vida je prvo veliko natjecanje imao 2012. kada je igrao protiv Španjolske.

“Debitirao sam na tom Euru u prvoj postovi. Teška utakmica, ali imali smo dobre dvije šanse, nismo zabili pa smo ispali s turnira. Po meni su bili puno bolji ali i sada su odlični. Maksimalan respekt, ali kroz sve ove godine mi smo autsajderi ali nas cijene i ne shvaćaju olako. Iskorak smo napravili, pripremamo se najbolje što možemo i nadam se da ćemo biti zadovoljni”.

Španjolci su dobri.

“Perfektni, brzi potkovani, Ali to je nogomet. Ako netko ima dan, ti nemaš bit će teško. Nećemo vam otkriti pripremu. Svi ćemo biti spremni. Svi su važni, oni koji igraju i oni na klupi. To ćemo ostaviti za sebe kada oni imaju loptu, a što kada mi imamo”.

Gvardiol?

“Najbolji obrambeni igrač na svijetu, a toliko je toga pred njim. Nadam se da će ga ozljede zaobići pa dostići i prestići Luku”.

Dobra je sezona.

"Možda i najbolja seozona iza mene. Nismo zadovoljni jer smo prosuli sve što smo imali u rukama. To je škola. Nadam se da ćemo biti pametniji i hvatati prvo mjesto".

Na treningu dan ranije gurnuo je Perišiću loptu kroz noge.

"Nismo se zezali jer sam bio ljut što sam izgubio utakmicu na treningu"Tagovi

Domagoj VidaHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniEuro 2024

Ostale Vijesti