Kolektiff images
Kolektiff images

VIDEO Trening osim Martinovića propustio još jedan naš rukometaš, Kuzmanović se priključio momčadi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.01.24. | 18:04

Atmosfera u momčadi je i dalje dobra

Hrvatska rukometna javnost i dalje u glavi vrti film o remiju s Austrijom, a naši se rukometaši već okreću novom zadatku i novim obavezama. Nakon obavljenih videoanaliza i razgovora u hotelu te obavljenih druženja s navijačima (OVDJE), sada je na red stigao i još jedan trening.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na njemu osim, jasno, Ivana Martinovića kojeg nećemo vidjeti do kraja Eura, nije bilo ni Verona Načinovića. Našeg pivota, sina proslavljenog hrvatskog rukometaša Alvara Načinovića, koliko je poznato, uhvatila je temperatura pa je ostao u hotelskoj sobi odmoriti. Je li to samo prolazna reakcija tijela na napor koji je prošao, ostaje vidjeti. Uz Načinovića na poziciji pivota imamo i Marina Šipića, ali i Tomislava Kušana bude li zatrebalo uskočiti.

Osim toga, reprezentaciji se priključio Dominik Kuzmanović, još jedan golman, što znači da ih Perkovac sada na okupu ima čak četvoricu. Kuzmanović nije od početka bio tu zbog bolničkog liječenja na kojemu je završio jer je danima imao visoku temperaturu, ali sada je bolje i spreman je biti uz momčad.

"Kumanović je to zaslužio. Davao se dva tjedna na pripremama, vidjet ćemo koliko je spreman za igru, ali zaslužuje osjetiti ovo i biti dio ove reprezentacije", rekao je ranije danas izbornik Perkovac.

Rukometašima sutra predstoji posljednji ispit u Mannheimu - Rumunjska. Nominalno najlakši protivnik za kojega se nadamo da neće biti neugodno iznenađenje kako bismo što bezbolnije priveli ovaj krug kraju i s osmijehom na licu i dva boda na računu preselili u Köln.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaVeron NačinovićEuropsko prvenstvo za rukometaše 2024.

Ostale Vijesti