REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

MVP Klarica: "Pobjedu posvećujemo Martinoviću i navijačima"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 20:16

Najefikasniji strijelac utakmice protiv Rumunjske dao je izjavu za RTL televiziju

Luka Lovre Klarica sa sedam golova predvodio je strijelce Hrvatske u pobjedi nad Rumunjskom. Preuzeo je dodatni napadački teret nakon ozljede Martinovića i – oduševio. Nakon utakmice govorio je za RTL televiziju:

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

„Znali smo da treba pobijediti ovu utakmicu za naše samopouzdanje. Zadnju utakmicu smo odigrali tako-tako i znali smo da moramo odigrati kvalitetno da pobijedimo Rumunjsku. Hvala Bogu, odradili smo to kako treba i idemo sretni i zadovoljni u drugi krug. Nadamo se da ćemo nastaviti s ovakvim izvedbama“, rekao je Klarica, koji je potpuno zasluženo primio nagradu za najboljeg pojedinca utakmice.

„Ne znam što bih rekao, stvarno… Mislim da je svaki igrač tu zasluženo, a meni se nažalost otvorilo jer se Ivan ozlijedio. Ova utakmica je bila za njega kao i za sve naše navijače. Ne želim sebe hvaliti jer to nema smisla. Ovo je timski sport i svatko jednu utakmicu iskoči, a danas sam to bio ja. Naravno da mi je drago i nadam se da ću nastaviti ovako igrati tako da pomognem momčadi“, dodao je Klarica.



Tagovi

Europsko prvenstvo za rukometaše 2024.Luka Lovre Klaricahrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti