Kolektiff Images
Kolektiff Images

Atmosfera vrijedna divljenja: Tribine SAP Arene ostat će u lijepom sjećanju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 18:01

Hrvatski navijači pokazali su koliko znači hrvatski dres

Vremenski uvjeti u Mannheimu su posljednjih dana ponudili šarolike dane. Probijalo je povremeno sunce, s vremena na vrijeme pala i koja pahulja snijega, da bi na kraju stiglo upozorenje za ekstremne vremenske uvjete u utorak ujutro. Kažu - ceste će biti prekrivene ledom, ne preporučuje se voziti ako ne morate.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, kada igra Hrvatska - mora se. Tako su navijači i treću utkamicu naše reprezentacije protiv Rumunjske pohrlili u SAP Arenu bodriti rukometaše.

Pjesma i pljesak pratili su hrvatsku reprezentaciju od prve minute,i ako nas Rumunji nisu baš tako lako pustili da se odlijepimo rezultatski, no ništa nije spriječilo ruke i grla s tribina SAP Arene. Ona će nam zbog sva tri dana ostati u lijepom sjećanju. Atmosfera koju su priredili naši navijači bila je vrijedna divljenja, a Perkovčevi momci sigurno su imali zahvaljujući njoj dodatan motiv i vjetar u leđa.

Utakmica u 18 sati taman im je omogućila da po suncu i bez problema stignu na početak, a nadamo se da će sigurno i sretno stići i svojim kućama. Baš kao i igrači sutra u Köln, a onda imamo novu destinaciju za obojati u crveno-bijele kockice.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacijaEuropsko prvenstvo za rukometaše 2024.Rumunjska

Ostale Vijesti