Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Kos: "U drugom dijelu smo pokazali pravo lice Zagreba", Kavčić: "U nastavku se vidio karakter"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.10.23. | 21:39

Kos je opet oduševio tribine zagrebačke Arene

U susretu 5. kola A skupine rukometne Lige prvaka Zagreb je u Areni pobijedio Eurofarm Pelister sa 27-18 (10-10) upisavši drugu pobjedu, dok je makedonski sastav upisao i peti poraz. Zagreb su do pobjede predvodili Miloš Kos i Aleks Kavčić sa po pet golova, dok su Luka Lovre Klarica i Timur Dibirov zabili po tri gola. 

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ne bih izdvajao pojedince, uvijek svi dajemo sve od sebe. Upisali smo bitne bodove za nas, osobito nakon što smo u prvom dijelu bili u grču", rekao je Miloš Kos nakon utakmice pa dodao:

"Konačno dobar odaziv igrača. Naša dobra igra u drugom dijelu, u prvom malo nesigurno ušli. Jako teška utakmica za nas. Čestitao biih momčadi Pelistera na fer i korektnoj igri. U drugom dijelu smo pokazali pravo lice Zagreba i upisali nove bodove. Sabrali smo dojmove na poluvremenu, rekli da nije dobro, da moramo u nastavku biti bolji, to smo napravili i upisali nove bodove", zaključio je strijelac pret pogodaka pa je pred mikrofon došao i drugi, Aleks Kavčić.

"Ovaj rezultat ne pokazuje ništa. Prvo poluvrijeme smo imali puno problema, pogotovo s njihovom polukontrom. Cijeli smo se tjedan pripremali za ovo kao favoriti, a karakter smo morali pokazati i pokazali smo ga u drugom dijelu."

Kavčić je cijeli tjedan bio bolestan pa svejedno odigrao utakmicu na visokom nivou.

"Kad te ponese energija naše ekipe i klupe, nema veze bolestan ili ne. Idemo dalje!"

Na ljestvici vode PSG i Kiel sa po osam bodova, Kolstad je treći sa šest, dok je Zagreb četvrti s pet bodova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Miloš KosAleks KavčićRK ZagrebRukometna Liga prvaka

Ostale Vijesti