Karabatić u nevjerici: Ovo je razočaravajuće, moramo biti zabrinuti

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.01.16. | 12:21

Karabatić nije očekivao ludi rasplet u posljednjem kolu druge faze rukometnog Eura...

Nikola Karabatić podbacio je jučer protiv Norvežana, a njegova slaba igra jedan je od glavnih razloga poraza Francuza, koji ih je gurnuo na prag eliminacije s Europskog prvenstva.

Jedina nada Karabatiću i društvu bila je Hrvatska – naši rukometaši morali su pobijediti Poljake sa pet do najviše deset golova razlike. No kad su krenuli, Kauboji se više nisu zaustavljali i čudesnom pobjedom senzacionalno su sebi donijeli polufinale, izbacivši usput i Poljake i Francuze...

„Ovo je razočaravajuće. Čak i s izmijenjenom momčadi, s rotacijama, igrali smo dobro, ali nismo uspjeli. Nije ovo katastrofa, premda je za nas loše svaki put kad nismo u polufinalu. Možda smo u pojedinim utakmicama bili previše dominantni pa su ljudi pomislili da će biti lako. Nažalost, nije to tako i moramo biti zabrinuti", kazao je Nikola Karabatić.

Francuska se tako oprostila od obrane europskog naslova i sada se okreće neočekivanoj utakmici za peto mjesto protiv Danske, a potom i glavnom događaju ove godine – Olimpijskim igrama u Riju.

(Foto: EHF Euro)


Tagovi

Nikola KarabatićFrancuska rukometna reprezentacijahrvatska rukometna reprezentacijarukomet

Ostale Vijesti