Luka Batelić/Pixsell
Luka Batelić/Pixsell

“Vlatka Peras odlazi bez otpremnine! S Bobanom nismo u kontaktu za mjesto u Upravi”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 11:20

Dopredsjednik Dinama Dubravko Skender potvrdio informaciju o odlasku dosadašnje predsjednice Uprave

Vlatka Peras više nije predsjednica Uprave Dinama! Vijest koju smo objavili u četvrtak navečer, dobila je u petak i službenu potvrdu. Medijima ju je objavio Dubravko Skender, dopredsjednik kluba i član IO-a.

"Nakon rasprave od dostavljenom mišljenju IO je donio odluku o razrješenju s funkcije, čime prestaju sve njezina prava i obveze. Zbog osobito teške povrede radnog odnosa, a sukladno zakonu gospođa Peras ne ostvaruje pravo na otkazni rok i otpremninu.", rekao je Skender, dodavši da drugi detalji spadaju pod poslovnu tajnu.

Očekuje li da će Vlatka Peras svoju zadovoljštinu tražiti na Sudu i odugovlačiti ovaj proces?

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Ne mogu prejudicitati hoće li doći do Suda. Danas tijekom jutra kolega iz IO-a Ivan Nauković i ja razgovarali smo s njom, s obzirom na okolnosti bio je to ljudski razgovor. Hvala što su pridonijeli da u ovom okolnostima to bude normalan razgovor."

Što je s ostalom dvojicom članova Uprave, Danijelom Tomačićem i Darkom Podnarom?

"Ne razgovaramo o otpremnini. Uprava funkcionira i dalje normalno, to je pitanje kontinuiteta."

No, tko će biti predsjednik Uprave? I sa sistematizacijom radnih mjesta, po kojoj je, zapravo, samo Vlatka Peras mogla biti na toj funkciji?

"GNK Dinamo kao udruga svaki danom raste i razvija se i interni akti se prilagođavaju. Bit će prilagođena i sistematizacija."

Postoje li već imena ljudi, koji bi mogli ući u Upravu kluba?

"Nemamo konkretna imena, stručni ljudi, ako žele, mogu uvijek pomoći Dinamu. Želimo da Dinamo postane neosvojiva plava tvrđava."

Razgovara li se možda oko toga sa Zvonimirom Bobanom?

"Prema meni dostupnim informacijama nismo u kontaktima s Bobanom, ali on je prijatelj kluba i uvijek je dobrodošao. Ne, ne razgovaramo oko mjesta predsjednika Uprave, kontakt s njim je navijačke ili prijateljske naravi. Čim ćemo znati tko je novi predsjednik, izvjestit ćemo vas."



Tagovi

GNK DinamoDinamo Izvršni odborVlatka PerasVelimir ZajecDubravko SkenderDanijel TomačićDarko PodnarIvan Nauković

Ostale Vijesti