Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

Vlašić nije stigao u Rijeku, Perišić na Rujevici od prvog dana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.05.24. | 18:29

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili su prvi trening na Rujevici gdje će boraviti sve do odlaska u Portugal i Njemačku

Zlatko Dalić i njegov stručni stožer imali su na raspolaganju 12 reprezentativaca na prvom treningu. Tako je uostalom bilo i najavljeno. Međutim, uz jednu malu razliku. Naime, prvog dana priprema sa suigračima je trenirao Ivan Perišić koji nije bio najavljen da će od početka biti u kadru, dok na Rujevici nije bilo Nikole Vlašića.

 Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ozlijeđeni Vlašić očito će još neko vrijeme provoditi terapiju odvojeno od ostatka reprezentacije pa bi se trebao priključiti u danima koji dolaze.


Dakle, na Rujevicu su u ponedjeljak predvečer istrčali Marko Pjaca, Borna Sosa, Luka Ivanušec, Lovro Majer, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Josip Juranović, Josip Šutalo i Luka Sučić te dvojac vratara Ivica Ivušić i Nediljko Labrović.

Početak treninga je kao i uvijek počeo s uvodnim slovom izbornika Dalića da bi igrači potom otišli u ruke kondicionog trenera Luke Milanovića, dok su vratari krenuli sa svojim vježbama ispod sjeverne tribine.

U utorak će broj biti podebljan za dvojac iz Dinama. Dolaze Bruno Petković i Martin Baturina. Priključit će se i Martin Erlić, odnosno Dominik Livaković kao i Andrej Kramarić.



Tagovi

HNSHrvatska nogometna reprezentacijaRujevicaEuro 2024Nikola VlašićZlatko DalićIvan Perišić

Ostale Vijesti