EXPA/ laPresse/ Simone Spada
EXPA/ laPresse/ Simone Spada

VIDEO Pašalić asistirao u slavlju Božice, Moro nastupio za Bolognu, Bradariću 90 minuta u remiju Salernitane

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.10.23. | 20:25

Miran dan u Serie A

U susretu devetog kola talijanskog nogometnog prventva Bologna je pobijedila Frosinone sa 2-1, dok su Salernitana i Cagliari odigrali 2-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bologna je povela u 19. minuti golom Lewisa Fergusona, a samo tri minute kasnije Lorenzo Di Silvestri je zabio za 2-0. Konačnih 2-1 postavio je Matias Soule iz kaznenog udarca u 63. minuti. Frosinone je u četvrtoj minuti nadoknade ostao s igračem manje nakon što je isključen Luca Mazzitelli. Za Bolognu je od 83. minute igrao hrvatski nogometaš Nikola Moro, dok Karlo Lulić nije igrao za goste.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

U drugom susretu Salernitana i Cagliari su odigrali 2-2. Sve najvažnije se dogodilo u posljednjih 15 minuta, gosti su vodili 1-0 i 2-1, ali je Salernitana izvukla bod.

Zito Luvumbo je u 79. minuti doveo goste u vodstvo, izjednačio je Boulaye Dia u 86. minuti, no dvije minute kasnije Nicolas Viola je doveo Cagliariji do nove prednosti. Ipak u petoj minuti nadoknade Dia je iz kaznenog udarca zabio za 2-2. Domagoj Bradarić je igrao cijeli susret za domaćine.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Atalanta je s rutinskih 2-0 svladala Genou. Lookman je u 68. zabio za 1-0, da bi onda konačan rezultat postavio Ederson u 90+5. minuti na asistenciju Marija Pašalića koji je u igru ušao u 79. minuti umjesto strijelca prvog pogotka.

Milan Badelj je u redovima Genoe utakmicu odgledao s klupe za pričuvne igrače.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

Serie ANikola MoroDomagoj Bradarić

Ostale Vijesti