REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

VIDEO Mbappe prvi put u dresu Kraljeva: „Ostvario se moj san, dat ću svoj život ovom klubu“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 12:58

Francuski napadač bio je emotivan dok je držao govor na Santiago Bernabeuu

Kylian Mbappe danas je službeno predstavljen kao igrač Real Madrida na Santiago Bernabeuu. Prošlog mjeseca konačno je potvrđeno da je Mbappe zapečatio prelazak u Španjolsku, dogovorivši petogodišnji ugovor nakon što je napustio PSG po isteku ugovora.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što su ga navijači dočekali ispred klinike, potom stadiona, a zatim i na samom stadionu, njih čak 85 tisuća, sve je bilo spremno za dolazak francuskog napadača na travnjak, ali naravno da je predsjednik kluba Florentino Perez prvi dobio riječ. Govor u kojemu je nabrajao silne uspjehe Francuza skratit ćemo vam u najbitnije:

“Danas je Kylian Mbappe ispunio svoj san. Kylian, dobro došao kući. Dobro došli u Real Madrid.”

Mbappe se čak potrudio govoriti na španjolskom jeziku.

“Tako je nevjerojatan osjećaj biti ovdje, jednostavno nevjerojatan. Proveo sam beskrajne noći sanjajući o tome da jednog dana igram za Real Madrid, a danas sam jedan sretan mladić. Želim zahvaliti predsjedniku Florentinu Perezu što je uvijek imao veliko povjerenje u mene. Puno se stvari događalo, ali uspjeli smo. Hvala vam puno. Također bih želio zahvaliti svim onim ljudima koji su uložili veliki trud da mogu biti ovdje danas, koji su učinili toliko da uživam u ovom trenutku", započeo je Mbappe pa dodao:

“Moja obitelj je tako sretna ovdje, vidim svoju mamu kako plače. Ostvario sam svoj san. Sada imam još jedan san. To je san da živimo u skladu s klupskom poviješću. Mogu obećati da ću dati sve od sebe za ovaj klub i za ovaj grb."

Poslao je poruku i mladima:

"Također bih želio poslati poruku svoj djeci koja su danas ovdje. Bio sam poput tebe, sanjao sam taj san i danas se on ostvaruje. Mogu vam reći da ako imate strast, možete ostvariti svoje snove. Jako sam uzbuđen. Činjenica da toliko pričam znači da mi je važno biti danas ovdje. Ovo je klub mojih snova i najveći klub u povijesti svjetskog nogometa."

Na kraju su navijači i on odbrojavali i uzviknuli zajedno: "Hala Madrid!"



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kylian MbappéReal MadridLa LigaPSGLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti