REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

FOTO/VIDEO Mbappémanija u Madridu: Pred Bernabéuom gužve već satima, nastao delirij kad je stigao Francuz

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 10:40

Megazvijezda Kylian Mbappe napokon se pokazao navijačima Kraljevskog kluba, a službeno predstavljanje bit će u stilu prestavljanja Cristiana Ronalda, Kakáe i Benzeme...

Danas će se na Santiago Bernabéu održati predstavljanje Kyliana Mbappéa kao novog igrača Real Madrida. Nakon što je Bernabéu ugostio Taylor Swift u velikom glazbenom spektaklu, sada se priprema za najveći nastup: predstavljanje Kyliana Mbappéa. Pista, vatromet, pirotehnička fontana, video zid, i još mnoštvo sadržaja učinit će predstavljanje nove devetke Real Madrida događajem koji će nadmašiti neka od najboljih predstavljanja pridošlica u Kraljevskom klubu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mbappéovo predstavljanje srušit će rekorde jer će tribine biti krcate, svih 85.000 mjesta je rasprodano na Bernabéuu. Dodše, ulaznice su bile besplatne, a planule su u nekoliko sati. Bilo je pokušaja da se preprodaju i za više od stotinu eura, što pokazuje koliko je ludilo za francuskom zvijezdom. Predstavljanje će službeno započeti u podne, a navijači već satima stoje pred stadionom.

Francuz je obavio liječničke preglede, a na izlasku iz klinike Sanitas La Moraleja stao je dati autograme, a stadion čeka spreman na službeno predstavljanje. Na pozornici Santiago Bernabéua čekat će ga Florentino Pérez i Pirri, počasni predsjednik kluba. Na terenu će biti gosti, obitelj i prijatelji francuskog napadača, a očekuju se i neka iznenađenja za prisutne. Zapravo će cijeli događaj biti u stilu predstavljanja Cristiana Ronalda, Kaké i Benzeme.


Mbappé će se prvi put obratiti navijačima u 12, a prije odlaska na stadion potpisao je ugovor.



Nogometaši Real Madrida koji su stigli do polufinala neće ići na uobičajenu turneju koju Ancelottijevi puleni odlaze u Sjedinjene Američke Države, gdje će se susresti s Milanom 31. srpnja, Barçom 3. kolovoza i Chelseajem 6. kolovoza. Budući da je Francuska stigla do polufinala Eura, Mbappéov debi s Real Madridom bit će 14. kolovoza u Europskom superkupu protiv Atalante na PGE Narodowy stadionu u Varšavi.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kylian MbappéReal Madrid

Ostale Vijesti