Matija Milanović/PIXSELL
Matija Milanović/PIXSELL

U Šibeniku se sprema doček za nogometaše nakon pobjede u Osijeku

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.06.24. | 09:33

Trijumfom od 2-0 nad Zrinskim izborili su elitni rang, a u gradu im se priprema dostojno slavlje

Momčad Marija Carevića upisala je 14. pobjedu u Prvoj NL u nizu, na najbolji mogući način završila sezonu tirjumfom 2-0 na terenu kod Zrinskog Osječko 1664, a iduću će igrati u elitnom rangu u koji su se vratili nakon jedne godine stanke.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stoga su im u Šibeniku odlučili organizirati doček s početkom u 18 sati ovog ponedjeljka kako bi im se odužili za fenomenalnu sezonu te izborenu promociju. Nedavno je na šibenskoj Poljani bio organiziran doček za zlatne vaterpolske trener Ivicu Tucka i Juru Marelju kada je bila prava fešta, dok će ovaj put biti u čast nogometaša.

Prošli su najteže moguće gostovanje nakon kojega je predsjednik Zrinskog Osječko 1664 Ivan Komak 'udario' po sucu Franu Joviću koji nije svirao kazneni udarac za domaće nego zbog simulacije isključio Petra Korova i tu je priči bio kraj, jer su Šibenčani sačuvali i čak povećali prednost u Gradskom vrtu gdje ih je bodrilo više od tisuću Funcuta.

Davali su stalno podršku Carevićevoj momčadi, pa će veselo biti ovog ponedjeljka na Poljani kada se očekuju nogometaši, ali i brojni navijači te građani.

Zadovoljni su bili nakon pobjede i strijelci Šibenika, Josip Majić koji je pogodio s bijele točke za svoj 14. pogodak sezone.

„Bilo je to naš 14. finale ove sezone. Utakmica je bila jako teška, fizički nas je iscrpila, ali dali smo sve od sebe. Smatram da smo zasluženo pobijedili i bili bolji, a rezultat je mogo biti i izraženiji u našu korist. Zadovoljni smo što smo dobili i vratili se u najviši rang“, poručio je Majić.

Zanimljivo je da je točku na 'i' stavio Slavonac Ivan Božić prekrasnim pogotkom u 77. minuti kada je naciljao suprotni gornji kut vratara domaćih Marina Stanića.

„Utakmica je je bila teška i zahtjevna. Znali smo da će biti nervoze, ali bili smo svjesni da nam samo pobjeda znači naslov prvaka. Možda nije bilo idealno, no dali smo sve od sebe i bili nagrađeni, jer smo cijelu sezonu radili za ovo, a čestitke idu i Zrinskom koji je cijelo vrijeme bio nevjerojaatno dobar. No, ipak smo mi mislim najbolja momčad u Prvoj NL što smo i pokazali. Sretan sam i ponosan, ovo je za navijače i Šibenik“, poručio je Božić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK ŠibenikMario CarevićZrinski Osječko 1664Ivan KomakFran JovićIvan BožićJosip MajićPrva nogometna ligaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti