Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Carević: “Zrinski nas je natjerao da izvučemo maksimum”, Budiša: “Ponesu emocije, ali držim se terena”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 20:06

Treneri su se složili - Šibenik je zasluženo danas slavio

Šibenik je novi-stari član HNL-a nakon što su s 0-2 porazili Zrinski u Gradskom vrtu, a nakon utakmice, treneri su za Maxsport podijelili svoje dojmove:

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Utakmica je bila jako uzbudljiva, nemam što zamjeriti igračima, dali smo sve što smo imali, pred ovakvim auditorijem te malo ponesu emocije, ali ja sam se samo držao terena. Nismo reagirali dobro kod tog penala, kasnije smo probali uspostaviti ravnotežu, onda nas je taj crveni karton potpuno poremetio. U drugom dijelu su oni napravili prave izmjene u pravo vrijeme, čestitke mojim igračima, mislim da mogu bit ponosni, čestitke i protivnicima, danas su bili bolji od nas", rekao je trener Zrinskog, Igor Budiša i dodao:

"Dođe ta zadnja utakmica, ljudi bi htjeli vidjeti spektakl, volio bih da se to tako nastavi, postali smo prepoznatljivi u državi, hvala javnosti što ste nas pratili. Nadam se da se vidimo i iduće sezone."

Naravno, Mario Carević bio je puno raspoloženiji.

"Imali smo 14 pobjeda u nizu, mislim da smo zasluženo pobijedili. Čestitam i ekipi Zrinskog koja pobjeđuje u zadnjim minutama, oni su mentalno strašno jaki, to nije slučajno. Mi smo imali puno problema kroz sezonu, toliko teških utakmica, jako sam ponosan na ove momke, pokazali smo snagu i kvalitetu. U većini smo slučaja igrali iza Zrinskog, onda je tu i psihološki imperativ, ali nije nas to srušilo, možda je izvuklo maksimum iz samih nas, bili smo primorani pobijediti, nije bilo kalkulacija", rekao je Mario Carević i zaključio:

"Ovi momci su zaslužili, navijači su prepoznali, nagradili nas, to je dug put, svima želim sretan put nazad, a mi ćemo ovo proslaviti"

Hoće li biti dočeka u Šibeniku?

"Ne znam, nisam o tome htio govoriti ni razmišljati, ali mislim da su ovi momci to zaslužili." (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zrinski Osječko 1664NK ŠibenikPrva nogometna liga

Ostale Vijesti