Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Trener Levadije odbio doći pred medije, Coppitelli sanjao 15-0!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 08:05

U Osijeku nisi krili zadovoljstvo nakon uspješnog početka sezone

U različitim su raspoloženjima dva tabora dočekali posljendji zvižduk utakmice na Opus Areni. Osijek je autoritativno zakoračio u novu sezonu. Pet komada u mreži Levadije garantira miran uzvrat i potvrdu prolaska u sljedeću rundu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Ovo je dobar rezultat i velik kapital pred uzvrat. Igrali smo protiv momčadi protiv koje je u ovom trenutku izazovno bilo izaći na teren. Nije to banalna ekipa a pogotovo zbog fizičkog stanja moje momčadi. Imali smo puno pozitivnih trenutaka, ali i određenih problema. Kroz rezultat se vratio sav rad i trud koji su igrači uložili u pripreme", rekao je u Frederico Coppitelli koji se osvrnuo na činjenicu kako je ovo bila najuvjerljivija pobjeda Osijeka u europskim natjecanjima u povijesti.

"Znam, ali nisam očekivao da ćemo primit gol. Sanjao sam nešto drugo", rekao je trener Osijeka. Na pitanje što je sanjao, bio je jasan:

"Kad sanjam, onda sanjam da pobijedim 15-0".

I dok je euforija rezervirana za tribine, Coppitelli je tu da uočava greške i pokušava ih otkloniti. Recimo, treneru Osijeka nije se svidjela reakcija u drugom poluvremenu.

"Imali smo problem s kontrolom posjeda protivnika. No, to je za očekivati u ovom dijelu sezone. Vidjelo se da su u natjecateljskom ritmu i da su na neke situacije reagirali brže nego mi. Nedostajala je fluidnost ali na kraju smo bili jako opasni i s puno prilika protiv suparnika koji ne pruže previše tih šansi svojim protivnicima. Na koncu, dobili smo što smo htjeli", rekao je trener Osijek.

Za razliku od njega, kolega s druge strane nije bio voljan doći na press konferenciju. Očito pod dojmom teškog poraza, Curro Torres nije se htio pojaviti pred novinarima i otkriti svoje dojmove. Navodno je razlog uvrijeđenost jer dan ranije nitko nije došao na najavnu press konferenciju Levadie na Pampasu.



Tagovi

NK OsijekKonferencijska ligaLevadia TallinnFederico Coppitelli

Ostale Vijesti