Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSEL
Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSEL

Tramezzani: „Ovo još nisam doživio, ne mogu prihvatiti da me se ovako vrijeđa”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.09.24. | 21:41

Trener Istrijana bio je prilično oštar nakon domaćeg poraza od Lokomotive.

U drugoj utakmici 6. kola HNL-a, Lokomotiva je na Aldo Drosini svladala Istru 1961 i upisala prvu ovosezonsku prvenstvenu pobjedu. Istrijani su ovim porazom ostali na sedam osvojenih bodova...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bila je to zanimljiva utakmica, u kojoj su bile prilike na obje strane. Mi smo svoje 2 iskoristili a domaći nisu, naposljetku smo utakmicu odveli na svoj mlin i ostvarili važnu pobjedu. Tablica je izgledala loše i trebalo nam je ovo da se dignemo. Očito je da nam Istra leži, ovo je 11. utakmica u nizu da nismo izgubili s njima. Momčad? Imamo iskusne igrače kao Čop, Leovac, Kolinger, ali imamo i 19-godišnjake u sredini i još mladih igrača. Šteta nekih bodova, kao sa Šibenikom, koje smo kući izgubili. Teren u Kranjčevićevoj je takav da se ne može normalno igrati nogomet i to nama smeta, ali i našim suparnicima...", rekao je nakon utakmice trener pobjedničke momčadi Silvijo Čabraja.

S druge strane, Paolo Tramezzani bio je razočaran scenom koja mu se dogodila nakon utakmice...

"Čestitam gostima na pobjedi, došli su ponizno, borbeno i odigrali točno kako treba da osvoje bodove. Ipak žao mi je za dečke, jer smo prvih pola sata i u početku drugog dijela djelovali jako dobro. Imamo mlade igrače i činimo greške, to je jednostavno cijena sazrijevanja. Ljutnja? Prihvaćam da me netko kritizira kao trenera i kaže da sam loš trener, ali ne prihvaćam da me se vrijeđa na osobnoj razini. To je prvi puta u mojoj karijeri da me domaći navijač tako uvrijedio, a i moram reći da sam neugodno iznenađen. Idemo dalje, znat ćemo reagirati, momčad i ja, siguran sam u to", rekao je nakon utakmice Talijan.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK LokomotivaIstra 1961Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti