REUTERS/Remo Casilli
REUTERS/Remo Casilli

Talijanski mediji: “Jurić se fizički sukobio s igračem, totalni kolaps Rome”

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 15:54

Čini se da je pitanje dana kada će Jurić postati bivši trener Vučice

Turbulentan je period u Romi. Klub i dalje ne stoji dobro rezultatski, jedanaesti su na ljestvici talijanske Serie A, a ukupno je u zadnjih pet susreta, u Serie A i Europskoj ligi, Roma pobijedila samo jednom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Smjena Ivana Jurića čini se kao pitanje trenutka, a talijanski mediji već spominju moguće nasljednike hrvatskog stručnjaka, a kao favorit trenutno najbolje korita Claudio Ranieri.

No, loši rezultati nisu jedino što bi moglo presuditi Juriću. Corriere dello Sport piše o potpunom kaosu i navodnom fizičkom sukobu Jurića s Gianlucom Mancinijem. Jurić je na poluvremenu nedjeljne utakmice protiv Fiorentine izvadio braniča iz igre. Pred više svjedoka započeo je najprije verbalni obračun, a na kraju i fizički sukob, o kojem zasad nema više detalja.

Da situacija nije dobra, Corriere dodatno potvrđuje isticanjem da se Mancini nije vratio ni pogledati drugo poluvrijeme, kao ni njegov najbolji prijatelj Angelino, kojeg je Jurić također zamijenio nakon svega 32 minute igre.

Gazzetta u svojem tekstu o Juriću piše: "Totalni kolaps Rome. Hrvatski trener je pod velikom prijetnjom otkaza. Drugačiji ishod i nije moguć kad se pogleda gdje je Roma u Italiji i Europi."

Sljedeći ispit Roma će imati 31. listopada, kada na domaćem terenu igraju prvenstveni dvoboj protiv Torina.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Serie AIvan JurićRoma

Ostale Vijesti