Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Španjolac na klupi Olimpije: „Zadovoljni smo, ali ovo je tek prva stepenica“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.08.24. | 09:41

Slovenski predstavnik s pozitivnim rezultatom dočekuje uzvrat playoffa Konferencijske lige.

Iako je Rijeka na odmor otišla s minimalnom prednosti, Olimpija iz Ljubljane uspjela je izjednačiti te uzvrtani susret u Ljubljani dočekuje s pozitivnih 1-1. S obzirom na to da se njegova momčad vratila iz rezultatskog zaostatka, španjolski strateg Victor Sanchez bio je zadovoljan konačnim ishodom utakmice.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Zadovoljni smo s predstavom, morali smo odigrati jako dobro u obrani. Rijeka je vrlo dobra ekipa i trpjeli smo u prvom poluvremenu zbog pritiska. Obje momčadi imale su svoje momente u susretu, no na kraju ovo je tek prva stepenica. Moramo to zaboraviti, imamo utakmicu protiv Maribora u ligi. Dobra igra, dobra naša predstava, zadovoljni smo rezultatom i igrom naših igrača, idemo dalje", rekao je Španjolac.

Od kad je preuzeo klupu Zmajčeka, Sanchez još ne zna za poraz. Olimpiju prije uzvrata idućeg četvrtka očekuje gostujući derbi protiv Maribora (nedjelja, 17.30).

"Imali smo svojih teških trenutaka, no nismo se raspali, igrali smo svoju igru. Da bismo se natjecali na najvišoj razini, igrači su dali sve od sebe, imali su samopouzdanja i bili dominantni u nastavku susreta. Morat ćemo završiti sve u četvrtak, čeka nas novi zahtjevan dvoboj, ali imat ćemo i pomoć s tribine", zaključio je izlaganje nakon utakmice.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Olimpija LjubljanaHNK RijekaKonferencijska liga

Ostale Vijesti