REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Sastanak u Milanu: Razgovara se o budućnosti Rebića, a spominje se i Hajdukov dragulj

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.12.22. | 17:20

Mladi hajdukovac meta je europskih velikana

Bliži se zimski prijelazni rok, prilika za mnoge da utvrde ili ponove s čime ili će raspolagati u nastavku sezone. Aktivno je i u Milanu gdje se čelnici kluba sastaju s agentima svojih igrača u razgovorima oko njihovih budućnosti. Za Milan je jedan od važnijih sastanaka onaj s Tomislavom Ercegom koji zastupa Antu Rebića.

Kako navodi Calciomercato, Rebić je vezan ugovorom do 2025. godine s Milanom, ali o njegovoj budućnosti razgovara se s obzirom na nedavne nastupe. Prema talijanskom mediju nisu bili uvjerljivi pa se trenutno sagledava situacija oko njegove situacije. No, budućnost Rebića u Milanu nije jedina tema razgovora.

U fokusu im je i Hajdukov dragulj Luka Vušković. Za ovim 15-godišnjakom poludjeli su brojni europski klubovi, a samo je pitanje tko će više milijuna iskeširati na Poljudu. Nedavno se Vušković predstavio i široj publici u utakmici protiv Schalkea u kojoj je bio i strijelac. Mladi stoper atrakcija je klubovima poput PSG-a i Real Madrida koji su po nekim izvorima najviše zagrizli za njega. Svjesni su toga i u Milanu, a s Ercegom su prema Calciomercatu porazgovarali i prikupili dodatne informacije o 15-godišnjem stoperu.

Podsjetimo, Luka je mlađi brat Marija Vuškovića koji se nedavno našao pred optužbama za doping. Pokazao se pozitivnim i B uzorak za starijeg Vuškovića kojeg čeka pravna borba i dokazivanje nevinosti. Luka već igra za juniore iako je tri godine mlađi i dominira u toj generaciji, a o njemu se priča već duže vrijeme u europskim okvirima kao jednim od najtalentiranijih igrača tog godišta. (rv)


Tagovi

ItalijaSerie AAnte RebićLuka VuškovićHajdukMilan

Ostale Vijesti