REUTERS/Fabrizio Bensch
REUTERS/Fabrizio Bensch

Brekalo sve bliže odlasku iz Wolfsburga, sve pozorno prate Talijani

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.12.22. | 17:47

Prošle sezone se dokazao u Serie A

Aktualna sezona nije najbolja za hrvatskog nogometaša Josipa Brekala. Bio je standardni reprezentativac i imao dobru sezonu iza sebe na posudbi u Torinu, ali povratkom u Wolfsburg sve se okrenulo.

Kako je u zadnjoj godini ugovora nije došlo do dogovora za produljenjem, a to je kod trenera Nike Kovača značilo da će više sjediti na klupi nego igrati. Manjak minuta izbio mu je priliku da proslavi broncu u Kataru i to igrajući na poziciji desnog krila koja je izborniku Zlatku Daliću zadavala ponajviše briga tijekom prvenstva.

Da se na idućem velikom natjecanju ne bi dogodilo nešto slično Brekalo je u potrazi za novim klubom, a zainteresiranih ne nedostaje. Odavno se spominje interes Monze te Real Betisa, a nekako se čini da je najbolji dojam ostavio na Talijane jer se pojavio još jedan zainteresirani klub.

Naime, kako javlja Bild ishod oko Brekala već duže prati i Fiorentina. Viole se isto žele pojačati na desnom krilu, a u Brekalu vide najbolje rješenje. Dodatni razlog tome je i da od 1. siječnja 2023. mogu s njim progovarati da dođe na ljeto kao slobodan igrač.

Ipak, s obzirom na broj zainteresiranih nije isključeno da netko požuri i ponudi Wolfsburgu otkup već ove zime. Bila bi to i puno bolja opcija za Brekala kojem je potrebna minutaža. (rv)


Tagovi

Josip BrekaloFiorentinaWolfsburg

Ostale Vijesti