REUTERS/David W Cerny
REUTERS/David W Cerny

Salzburgov trener na tankom ledu: „Mi smo sjena samih sebe, vidio sam to kada smo ušli u Ligu prvaka“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 10:36

Stvari također počinju biti neugodne za trenera Lijndersa

Salzburg trenutno ima velike probleme. Kap koja je prelila čašu je debakl 5-0 protiv Sturma nakon kojega je sprotski direktor najavio sastanak i analizu u ponedjeljak, a trener Pepijn Lijnders se našao na udaru kritika nakon starta sa samo dvije pobjede u posljednjih osam natjecateljskih utakmica. Nizozemac je odavno izgubio povjerenje, po forumima neki navijači već pozivaju na njegovu smjenu, ali iz kluba se još nisu oglasili ništa više osim onoga što su rekli i nakon utakmice - u ponedjeljak ćemo obaviti dubinsku analizu.

Dakle, sastanči se vjerojatno već sada na veliko, a Nizozemac je za sada, barem, još uvijek trener RB Salzburga.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Izgubili smo samopouzdanje i nastala je nestabilnost. Moramo se bolje braniti u zadnjoj liniji. Mi smo samo sjena samih sebe. To sam vidio otkad smo se kvalificirali za Ligu prvaka”, rekao je Lijnders nakon utakmice i dodao:

“Zašto smo sjena samih sebe? To je pitanje koje si moramo postaviti.”

Nakon reprezentativne stanke, 19. listopada kod kuće protiv Altacha imaju mogućnost pokazati da su bolji.

“Ako naučimo iz današnjeg iskustva, bit će to dobra sezona. Tada možemo poduzeti korake za naprijed. Inače ne, inače će to biti teška sezona”, rekao je Lijnders.

Stvari počinju biti neugodne za trenera. Sportski direktor Bernhard Seonbuchner želio je "prespavati" za detaljniju analizu i onda interno raspraviti sve. "Morate biti samokritični, ne želimo gledati ovakvu izvedbu više", rekao je Nijemac.

“Teško je to objasniti. Bila je to loša predstava svih nas. Postoje faze u kojima se pitate, kako to može biti? Svakako da imamo kvalitetu u momčadi”, rekao je Amar Dedić, čiji problemi s mišićima vjerojatno neće rezultirati dužim izbivanjem.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Sturm GrazRed Bull SalzburgSalzburgAustrijska Bundesliga

Ostale Vijesti