REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Sučić oduševio Španjolce: „Umjetničko djelo! On mora imati više kontinuiteta“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 09:25

Sve u Španjolskoj je iznenadio sjajnim golom. Hrvate baš i nije, jer su mu se spektakularnih golova nagledali u Salzburgu i mladoj reprezentaciji

Hrvatski reprezentativac Luka Sučić zabio je golčinu u završnici utakmice svoga Real Sociedada protiv Atletico Madrida i time gostima iz glavnog grada otkinuo bod. Vatrenom je to prvijenac u novom dresu, a pamtit će se još dugo jer je doista u maniri najvećih.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"U nekim prijašnjim nastupima nije uspjevao zabiti iz sličnih situacija, ali je pokazao kvalitetne detalje, kao protiv Real Madrida kada je sličnim udarcem pogodio u gredu, a potom i stativu. Kada se jučer činilo da će biti zamijenjen pokazao je sjajnu klasu parabolom koja je iznenadila i samog Oblaka, a 32.000 gledatelja u Real Areni prštali su od veselja i želje za preokretom, iako im se to na kraju nije ostvarilo", piše Óscar Badallo u komentaru o Sučiću u kojemu naglašava da je ovaj bod koji je spasio Hrvat važan na moralnoj razini za klub.

"Makar je hrvatska genijalnost omogućila Realu da upiše bod kojim je izbjegao četvrti peti poraz u šest nastupa pred svojim navijačima i omogućila da ne ode tužan na odmor, to samo diže momčad jednu poziciju, ostajući i dalje jako daleko od europskih pozicija na kojima se ponovno žele naći", napisao je i zaključio:

"Sučić mora imati više kontinuiteta."

Mundo Deportivo je njegov gol nazvao 'umjetničkim djelom'.

Baskijski El Diario Vasco kaže:

"Kada nitko nije očekivao da će pucati, on se nije dvoumio. To je ono što genijalci imaju, rade stvari koje nitko ne očekuje. Sjajan pogodak koji je učinio rezultat pravednijim, jer Real iz takve utakmice nije mogao otići praznih ruku", navodi se u tekstu.



Tagovi

Luka SučićReal SociedadLa Liga

Ostale Vijesti