Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

Šafarić: “Izdominirali smo i rutinski dobili“; Dodik: “Poklonili smo im prvi gol“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.08.24. | 21:12

Izjave trenera nakon utakmice Varaždin – Slaven Belupo 2-0

Nikola Šafarić je upisao prvu pobjedu na klupi Varaždina ove sezone i to u Derbiju sjevera i bio zadovoljan predstavom u drugom poluvremenu nakon 2-0 protiv Slaven Belupa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ovo im je nagrada za dobre utakmice odigrane prije, a pobjeda je slađa, jer je ostvarana u lokalnom derbiju.

„Bila je teška utakmica za nas, vidjelo se to u prvom poluvremenu, noge su bile olovne. Bilo je puno neforsiranih grešaka. Znali smo da imamo kvalitetu i da smo bolji od Slavena, ali jednostavno smo čekali da završi prvo poluvrijeme i da napravimo neke promjene, jer nismo bili kakvi bismo trebali. U nastavku smo krenuli puno agresivnije i življe, mislim da smo baš izdominirali utakmicu i rutinsk je završili“, rekao je Šafarić.

Marijo Dodik vodio je Slaven Belupo s klupe umjesto kažnjenog Ivana Radeljića i nakon utakmice dao izjavu.

„Došli smo nakon dvoboja sa Lokomotivom u kojemu smo ostali 2-2 s namjerom pobijediti u Varaždinu, upisati prva tri boda ove sezone. Međutim, prvo poluvijeme je bilo tako-tako s obje strane po nesnosnoj vrućini, ni je bilo prave šanse. U nastavku smo krenuli po tri boda, međutim, isto kao što smo mi čekali njihovu pogrešku, Varaždin je dočekao našu. Iz sigurnog našeg posjeda, smo poklonili loptu njihovom napadaču Šegi, a njemu nije bilo teško poentirati. Pokušali smo se vratiti, napravili neke promjene, ali smo primili drugi pogodak poslije kojega se bilo teško vratiti.Varaždin je zasluženo pobijedio, čestitam im“, kazao je Dodik. (dku)



Tagovi

Derbi sjeveraNK VaraždinSlaven BelupoNikola ŠafarićMarijo DodikIvan RadeljićMichele ŠegoHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti