Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Karlo Lusavec blizu transfera u Dansku, procurilo ime kluba i odšteta

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.08.24. | 20:25

Idućih dana bi sve trebalo biti gotovo...

Za vrijeme trajanja utakmice između Varaždina i Slaven Belupa, u kojoj je na kraju domaća momčad upisala 2-0 pobjedu, u hrvatskim sportskim medijima pojavila se vijest kako je Karlo Lusavec nadomak odlaska iz Varaždina te da će svoj nogometni put talentirani veznjak nastaviti u Danskoj.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Ispočetka se nije spominjalo ime kluba, baš kao ni jasna odšteta, ali prema neslužbenim informacijama Germanijaka, Karlo Lusavec će, ako ne dođe do nekog velikog obrata u posljednji trenutak, postati novi igrač Horsensa.

Riječ je o klubu koji se natječe u Drugoj danskoj nogometnoj ligi (1. Division), a njihov kapetan i istinska ikona kluba je Matej Delač, danas 32-godišnji vratar koji je onomad prešao iz Intera Zaprešića u Chelsea za tri milijuna eura.

Delač je član spomenutog kluba posljednjih šest godina, igrao je s njima i u prvom i u drugom rangu danskog nogometa, a također neslužbene informacije govore kaku su Danci za mladog Lusavca spremni izdvojiti oko 700 tisuća eura odštete.

Podsjetimo, Varaždin je ljetos za 800 tisuća eura prodao Luku Jelenića Osijeku, dok su godinu ranije za milijun eura transferirali Tonija Teklića u Trabzonspor.

Lusavec je u ogledu Varaždina i Slaven Belupa odradio svih 90 minuta, što sugerira kako se detalji ugovora i transfera još uvijek trebaju popeglati. Ali, idućih dana bi sve trebalo biti gotovo... (T.N., I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Karlo LušavecLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2024.NK VaraždinVaraždin

Ostale Vijesti