Photo: Davor Javorović/PIXSELL
Photo: Davor Javorović/PIXSELL

Ristovski: “Ponosan sam što sam zabio za pobjedu na ovom teškom terenu, prevladao je naš mentalitet”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 11.08.24. | 23:38

Jedan od Dinamovih kapetana zabio je za pobjedu

Ne vole u Osijeku Stefana Ristovskog, pamte mu prošlu sezonu kad za hvatanje za vrat Nejašmića nije čak ni opomenut, gađali su ga papirnatim grudama od koreografije tijekom prvog poluvremena navijači Bijelo-plavih. Međutim, stoički je sve podnio makedonski branič Modrih te na kraju postao junak pobjede.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zabio je prateći akciju s lijevog boka u petoj minuti sudačke nadoknade.

“Sretan sam, ponosan sam na sebe, zabio sam napokon i ja gol za pobjedu na ovom teškom terenu, jer Osijek je ovdje uvijek dobar. Drago mi je da smo vjerovali do samog kraja, da imamo taj pobjedničpki mentalitet, trebamo tako nastaviti”, kazao je Ristovski Anđelku Kecmanu za MAX Sport.

Već treće gostovanje na Pampasu Dinamo zabija u sudačkoj nadoknadi.

“Do samog kraja je ovdje uvijek neizvjesno, no morate vjerovati u sebe, a mi imamo taj mentalitet, drago mi je da to stalno pokazujemo na terenu.”

Nije bilo lako nakon što su domaći rano poveli, već u 10. minuti.

“Pa dobro, Osijek ima svojih igrača, opasnih u polukontrama, kaznili su nas, no poslije je prevladala naša mirnoća, svaka druga lota je bila naša, bili smo izuzetno aktivni i uspjeli pobijediti, što je najvažnije.”

Ispada da vas trener sad više nećemicati s desnog stražnjeg bpka, a da Gabriel ostaje na lijevom, nevino je pitao kolega Kecman.

“Pa štajaznam, vi novinari sve bolje znate i o mom status i o transferima, tko kamo ide”, kazao je s osmijehom Ristovski, pokazavši time da čita i da mu nije svejedno, da je glavom i te kako u Dinamu, a to je ono što pristaše Modrih može radovati. (nl)



 


Tagovi

Stefan RistovskiGNK DinamoHrvatska nogometna ligaNK OsijekOpus Arena

Ostale Vijesti