REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Ratcliffe: „Uživa li Ten Hag moje povjerenje? Neću odgovoriti na to pitanje“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.10.24. | 18:58

Iako nije odgovorio na pitanje novinara BBC-a, suvlasnik Man. Uniteda dao je, zapravo, znakovit odgovor

Iako 'dokazi' protiv njega ispadaju iz ladica stolova njegovih šefova, Erik ten Hag je nekim čudom još uvijek zaposlen čovjek. Man. United je pobijedio u samo tri od posljednjih deset utakmica, navijači su već debelo izgubili strpljenje s nizozemskim strategom, pa je sada pitanje što to točno sprječava vrhušku kluba da mu pokaže put prema izlaznim vratima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na ta pitanja je za BBC odgovarao, ili pokušao odgovoriti, suvlasnik kluba Jim Ratcliffe.

„Sviđa mi se Erik. Mislim da je jako dobar trener, ali na kraju dana to nije moja odluka. Menadžment kluba ima ispred sebe odluku o tome koji je najbolji put za momčad. No, sportski direktor Dan Ashworth i izvršni direktor Omar Berrarda su u klubu tek od srpnja, nisu bili tu u siječnju, veljači, ožujku, travnju. Kratko su ovdje i treba im vremena da donesu suvislu odluku“, priča Ratcliffe, a koji je dao znakovit odgovor na pitanje uživa li Ten Hag i dalje njegovo povjerenje.

„Neću na to odgovoriti“.

Ratcliffe, čini se, također gubi strpljenje s Nizozemcem i ovo bi trebao biti jasan mig direktorima da se riješe trenera koji gomila slabe rezultate.

„Naš cilj je jasan – želimo vratiti United tamo gdje i treba biti. I sasvim je jasno da sada nismo tamo gdje želimo biti“. (pz)



Tagovi

Manchester UnitedPremier ligaJim RatcliffeErik ten Hag

Ostale Vijesti