Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

"Protiv Dinama ćete gledati nabolji Osijek u ovom trenutku"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.08.24. | 15:00

U gradu na Dravi u nedjelju je derbi HNL-a u kojem Osijek dočekuje branitelja naslova prvaka

Nema se vremena u Osijeku plakati za prosutim mlijekom. Između dvije Zire dolazi Dinamo na Opus Arenu. Utakmica je u nedjelju navečer, a najava je stigla dan nakon dvoboja sa Zirom. No, prvo se Coppitelli osvrnuo na ono što smo gledali u četvrtak, kao i odlazak Ramona Miereza.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

“Ne mogu uvijek točno znati tko će biti u sastavu sljedeće utakmice, to procjenjujem na temelju treninga i ponašanja igrača na samom terenu. Što se tiče Miereza, informaciju smo dobili na sam dan utakmice, ali ono što mogu reći je da se stvar s Ramonom odvila vrlo brzo i da je sve bilo vrlo brzo konkretizirano”, prenosi HRT riječi trenera Osijeka koji je ponudio opravdanje za naprasni odlazak napadača.

“Nama je bitno da igrači koji su tu budu sto posto opredijeljeni za ovaj klub. Što se tiče nogometnog tržišta ono je otvoreno i ja osobno ne mogu znati koji će igrač u kojem trenutku dobiti ponudu od nekog kluba”.

Kakav Osijek možemo očekivati u nedjelju?

“U svim utakmicama koje nam predstoje svi mi u klubu dat ćemo maksimalni napor da prezentiramo najbolji Osijek koji možemo u ovom trenutku”.

Uz trenera, derbi s Dinamom najavio je Marko Malenica. Znači li to da bi se u nedjelju mogla dogoditi smjena između vratnica? Pričekat ćemo nedjelju za odgovor na to pitanje.

“Što se tiče utakmice protiv Zire, sigurno da nas je taj pogodak na kraju malo uzdrmao, ali ima još 90 minuta. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu gdje je jedna naša individualna pogreška rezultirala pogotkom, ali nema vremena za plakanje. Imamo još 90 minuta u Europi i moramo biti pravi protiv Zire u gostima, a prije toga nas očekuje Dinamo u nedjelju. Protiv Dinama uglavnom bude puno posla, moramo biti na našem maksimumu da napravimo pravi rezultat”, jasna je poruka Malenice.



Tagovi

NK OsijekFederico CoppitelliHNLGNK DinamoHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti