REUTERS/Kacper Pempel
REUTERS/Kacper Pempel

Poljski izbornik: “Protiv Hrvatske ne smijemo imati greške”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 08:00

Poljska u ovu utakmicu ulazi nakon pobjede nad Škotskom 3-2

Izbornik Poljske Michał Probierz je na press konferenciji u Osijeku uoči utakmice Hrvatska - Poljska otkrio da zna i ponešto našeg jezika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Znam puno rečenica, ali nisu za konferenciju", našalio se trener Bijelo-crvenih, dok je kadrovski vrlo tajnovit. Hrvatska nakon poraza od Portugala još nema bodova pa će u nedjelju navečer igrati pod većim pritiskom sa željom za pobjedom.

"Trenirao sam Hrvate u Solunu, a ovdje u Osijeku radio je i Nenad Bjelica kojeg se dobro sjećam. Hrvati su uvijek igrali dobar nogomet, ali mi ih želimo izazvati", priznao je poljski izbornik pa nastavio:

"Očekuje nas vrlo zanimljiv susret dviju ofenzivnih momčadi. Hrvatska momčad ima dosta individualnosti, pa moramo biti vrlo koncentrirani od početka do kraja, jer će naši suparnici iskoristiti svaki trenutak distrakcije". Kako se doznaje iz poljskih medija, njihova momčad ima dosta kadrovskih problema, iako se Probierz od početka do kraja trudio biti vrlo tajanstven.

"Imamo više problema od Lewandowskog, odredit ćemo kada vidimo koga imamo na raspolaganju", napomenuo je Probierz, koji nije otkrio hoće li na vratima biti Łukasz Skorupski ili Bartłomiej Drągowski.

Na Hampden Parku u Glasgowu Poljaci su uspjeli pokazati karakter, iako su u drugom poluvremenu primili dva gola, uspjeli su zadati odlučujući udarac.

"Ova ekipa želi pobijediti. Ova momčad ima karakter, ali imali smo vrlo jaku skupinu na Euru. Nedostajalo nam je malo mudrosti, ali ovdje ne možemo imati takve trenutke", analizirao je Michał Probierz. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

poljska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti