Screenshot/Dinamo plus
Screenshot/Dinamo plus

Perković: „Imamo probleme s ozljedama i bolestima, priliku će dobiti igrači s manjom minutažom, ali juniora nema“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 13:51

Dinamo u ovoj utakmici nema pravo na kiks

Iz greške u grešku išao je Dinamo u posljednjim utakmica, što u domaćem prvenstvu, što u Ligi prvaka, a sada je na raporedu i Hrvatski nogometni kup. Ondje ih, u 1/16 finala očekuje istarski četveroligaš - NK Banjole. Banjole je plasman u prvo kolo Kupa izborio pobjedom 2-0 protiv Mladosti iz Petrinje, a Modri u ovu utakmicu dolaze nakon neugodnog poraza u Koprivnici 4-1, a k tome i ranije blamaže u Münchenu 9-2, da ne idemo u dalju prošlost i kikseva protiv Hajduka i Rijeke. Dakle, u ovoj utakmici Plavi moraju slaviti i time barem malo ublažiti turbulencije unutar kluba.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dok se čeka bijeli dim iznad Maksimira, momčad je i za ovu utakmicu pripremao Sandro Perković, privremeni nasljednik Sergeja Jakirovića, koji je za poraz kod Slaven Belupa na sebe preuzeo potpunu odgovornost rekavši da je on taj koji nije dobro pripremio momčad, no vremena za odmor nema. Dinamu je sada fokus na Kupu, a nakon toga slijedi utakmica s Lokomotivom i onda novi europski ispit s Monacom.

"Sigurno da nije jednostavno. Mi smo se odmah nakon zadnje utakmice okrenuli ovoj utakmici s Banjolama, fokus nam je na njoj i idemo to odraditi najbolje što možemo", najavio je Sandro Perković, v.d. glavnog trenera.

Na čemu je naglasak uoči ove utakmice?

"Mi smo apsolutni favoriti, to je jasno, ali smo svjesni da je Kup jedno hirovit natjecanje. Priprema za tu utakmicu je maksimalno profesionalna, tako da radimo i na psihološkom i na fizičkim stvarima."

Kakvo je stanje u svlačionici?

"Mi imamo nešto i problema s ozljedama i bolestima, tako da neki igrači koji nisu u posljednjim utakmicama imali priliku puno igrati, sutra će dobiti svoju priliku i nadam se da će ju iskoristiti. Juniore nismo priključivali, oni imaju svoju utakmicu u Engleskoj, tako da ovoga puta nisu mogli biti s nama", zaključio je.




Tagovi

GNK DinamoSandro PerkovićNK Banjolehrvatski nogometHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti