Lucas Boland-USA TODAY Sports
Lucas Boland-USA TODAY Sports

Pep: “Kad Julian završi s razmišljanjem neka nas obavijesti, a za De Bruynea nismo ni dobili ponudu”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.07.24. | 09:38

Trener engleskog prvaka uoči predsezonske utakmice s Barcelonom na sjevernoameričkoj turneji odgovarao je na pitanja o transferima

Pep Guardiola kaže da Manchester City nije dobio nikakve ponude za Kevina De Bruynea i vjeruje da će on ostati u klubu ovog ljeta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Saudijski klub Pro lige Al Ittihad povezivan je s belgijskim reprezentativcem, koji je ušao u posljednju godinu svog ugovora u Cityju.

No, govoreći uoči prijateljske utakmice Man Cityja protiv Barcelone u Orlandu, Guardiola je rekao o budućnosti 33-godišnjaka:

“Klub me obavijestio da nemaju ponudu. Ne znam što će se dogoditi, ali želim da ostane”, kazao je trener Građana.

“Kevin je bio ovdje prije nego što sam ja stigao. On je najstariji, igrač s najdužim stažem ovdje. To se dogodilo s Davidom [Silvom] na primjer i drugim igračima, De Bruyne ima zasluge da sam odlučuje o svojoj budućnosti. Ono što je učinio za nas je ogromno pa on može odlučiti. Informacija koju sada imam je da će ostati.”

Što se pak Juliana Alvareza tiče, o budućnosti napadača raspravljat će se nakon njegovog sudjelovanja na Olimpijskim igrama s Argentinom, potvrdio je šef Cityja.

Argentinski 24-godišnjak je priznao da je nezadovoljan nedostatkom minutaže u najvećim utakmicama Cityja i "vidjet će što slijedi" nakon što OI završe.

Guardiola je prihvatio Alvarezove komentare i otkrio da će Argentinčev agent razgovarati s direktorom nogometa Man Cityja, Txikijem Begiristainom.

Govoreći također uoči prijateljske utakmice Man Cityja protiv Barcelone u Orlandu, Guardiola je o Alvarezu rekao:

“Ne razmišljam o zamjeni. Znam da je rekao da će razmisliti o tome. Kada završi s razmišljanjem, njegov će agent nazvati Txikija [Begiristain] i vidjet ćemo što će se dogoditi”, jasan je bio Katalonac.

“Znam da želi igrati u važnim trenucima, ali i drugi igrači [to žele]. Imamo 18 ili 19 igrača koji žele igrati u važnim utakmicama. Čitao sam da je rekao mora razmisliti o tome, pa neka razmisli o tome i nakon toga nas obavijesti što želi učiniti”, poručio je Guardiola.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Manchester CityPep GuardiolaKevin De BruyneJulian AlvarezLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti