Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

VIDEO City poražen, Guardiola najavio odlazak vratara: „Ima druge opcije, nisam siguran da li ostaje“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.07.24. | 09:01

City je bio bez svojih reprezentativaca koji su nastupili na nedavnom Europskom prvenstvu pa tako u ovom susretu nisu sudjelovali ni hrvatski igrači Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Manchester City i Celtic, engleski i škotski nogometni prvak, nalaze se na američkoj turneji te su u noći s utorka na srijedu, po srednjoeuropskom vremenu, odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj je Celtic pobijedio 4-3.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Manchester City je u tom susretu bio bez svojih reprezentativaca koji su nastupili na nedavnom Europskom prvenstvu pa tako u ovom susretu nisu sudjelovali ni hrvatski igrači Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Na poluvremenu je Celtic vodio 3-1 nakon što je Nijemac Kühn postigao dva, a Japanac Furuhashi jedan pogodak. Jedini strijelac za Manchester City bio je Bobb. U uvodnom dijelu nastavka Manchester City je stigao do izjednačenja nakon što su zabijali Argentinac Perrone u 46. i Norvežanin Haaland u 57. minuti.

Pogodak za 4-3 i pobjedu Celtica postigao je Luis Enrique Palma, nogometaš iz Hondurasa, u 68. minuti.

Manchester City će na američkoj turneji odigrati još tri utakmice, protiv Milana 28. srpnja u New Yorku, Barcelone 31. srpnja u Orlandu i protiv Chelseaja 3. kolovoza u Columbusu.

„Vidio sam puno dobrih stvari od novih i 'starih' igrača. Nije bilo jednostavno, ali kreirali smo prilike, radili dobre stvari na terenu. No protivnik je sjajan u kontranapadima i moramo živjeti s ovakvim stvarima u pripremnom razdoblju“, rekao je Pep Guardiola nakon poraza, pa se osvrnuo na sudbinu vratara Edersona.

„Nisam siguran ostaje li. Ima i druge opcije. Naravno da bih volio da ostane, ali to sada ne ovisi o meni“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Manchester CityCelticPep GuardiolaEderson

Ostale Vijesti