Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

Pašalić: „Dolazak u HNL bila je nabolja odluka“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.05.24. | 17:31

Srijeda je donijela dvojac Pašalić - Ivanušec koji je istrčao pred medije uoči treninga reprezentacije na Rujevici.

Marco Pašalić osjeća se kao kod kuće na pripremama reprezentacije. Rujevica je njegov dom, ovdje je zapeo za oko izbornika Zlatka Dalića da bi na koncu završio na popisu 26 igrača s kojima Hrvatska napada titulu na EURU u Njemačkoj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Drago mi je što sam tu. Prva sezona u HNL-u bila je vrlo uspješna, sretan sam što je prošlo kako je prošlo. Bilo je padova, ali završilo je na kraju dobro. Sretan sam što sam završio u Rijeci, na meni je da budem strpljiv i kad mi ne ide. Čekao sam taj poziv, bio sam sretan kad je došao a sada trebam dokazati da sam ga i zaslužio", rekao je Marco Pašalić u uvodu. I on muku muči s pozivima za ulaznice, ali ne krije sreću i zadovoljstvo što se vraća u Njemačku kao igrač reprezentacije Hrvatske.

“Moj dom i ono što osjećam je Hrvatska. Dolazak ovdje bila je najbolja odluka, tu sam se preporodio i sretan sam što sam ovdje”.

U Njemačkoj će biti ludnica.

“Živio sam tamo, znam koliko nas ima. Bit će naši navijači 12 igrač. Pomoći će kao što su pomagali na svim turnirima do sada”.

S druge strane, Luka Ivanušec već ima poprilično staža među Vatrenima. No, za razliku od prijašnjih turnira, na ovom bi mogao imati puno važniju ulogu.

“Definitivno je drugačije nego je bilo prije četiri godine. Zreliji sam i odgovorniji. Očekujem više od sebe i nadam se da ću to i ostvariti”, rekao je Ivanušec dodavši kako je zadovoljan krajem sezone u Feyenoordu.

“Bilo je više minuta, samim time i golova odnosno asistencija. Zadovoljan sam stanjem u kojem sam stigao. Na meni je da održavam formu”.

Prvi protivnik je Španjolska...

“Mislim da se dobro poznajemo sa Španjolskom. Igrali smo dobre utakmice, i to je bilo tu negdje. Odlučivat će nijanse. U Ligi nacija smo igrali jako dobro i moramo ponoviti nešto na tragu toga i izvući bolji rezultat. Ispali smo nakon jedanaesteraca, ali utakmica je bila dobra”.



Tagovi

Luka IvanušecMarco PašalićHNSVatreniHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti