Screenshot
Screenshot

“Ovo je moj zadnji intervju!“ Hoće li Koch u Münchenu ostvariti veliku želju?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 11:00

Ima dana kad se osjećam depresivno i glava mi je prazna. Ali, ima i dana kad bih mogao čupati drveće, otkrio je bivši Dinamov vratar, koji boluje od raka gušterače

"Ovo je moj zadnji intervju", kazao je Georg Koch, nekadašnji ljubimac Dinamovih navijača, bivši vratar Modrih u kamere njemačkog Sport1. Nijemac je prije nekoliko mjeseci šokirao javnost kad je objavio da boluje od raka gušterače i da su mu liječnici prognozirali još šest mjeseci života.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobio je tada Koch i puno poruka podrške Dinamovih navijača, aktivirao se u pomoći i sam klub, a najveća je, obostrana želja, bila dovesti Kocha na jednu Dinamovu utakmicu, jer i sam je tada izjaviio:

"Volio bih još jednom uživo gledati sve klubove za koje sam branio."

No, zbog teških terapija, kroz koje prolazi Koch, dosad je to bilo nemoguće organizirati. Ali, Dinamo u utorak gostuje u Münchenu kod Bayerna u Ligi prvaka, možda je to prilika da Koch ispuni tu svoju veliku želju. Premda, teško, kako čujemo malo je vjerojatnost da će se bivši Dinamov golman pojaviti na Allianz Areni. A u tom svojem 'zadnjem intervjuu', koji je dao ovih dana njemačkoj televiziji između ostalog je kazao:

"Danas se osjećam pozitivno. Nije svaki dan takav, ali u cjelini je dobro. Kad su mi liječnici rekli dijagnozu, život mi je odjednom bio iščupan. Ali, znao sam samo jedno, moram se boriti. Kao i u karijeri, uvijek sam se borio za svoju poziciju, uvijek je bilo teško. No, nema odustajanja", ispričao je Koch, koji je upravu prošao jednu 'kuru' kemoterapija i opisao kroz što prolazi. A nije mogao u jednom trenutku suspregnuti ni suze.

"Ima dana kad se osjećam depresivno i glava mi je prazna, a ima dana kad bih mogao čupati drveće. Teško je to objasniti. Ponekad sam navečer dobro raspoložen, legnem u krevet i sljedeće jutro ne mogu ustati."

Što reći, nego, Georg, drži se! Dinamo ga nije zaboravio, Modri su također došli na ideju da on bude gost kluba na Allianz Areni, ali u ovom je trenutku vrlo izvjesno da Kocha tamo nećemo vidjeti. Premda, bio bi to stvarno emotivan trenutak i za njega i za sve navijače Dinama. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoGeorg KochBayernLiga prvaka

Ostale Vijesti