Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Dinamova potpora za Kocha, Modri ga žele ugostiti u Zagrebu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 12:10

Navijači Plavih suosjećaju sa sudbinom svojeg idola.

U intervjuu njemačkom Bildu te Večernjem listu Georg Koch, njemački vratar, koji je Dinamovim navijačima ostao u sjajnom sjećanju zbog svoje srčanosti i osjećaja pripadnosti Klubu, otkrio je da boluje od karcinoma i da su prognoze jako loše. Između ostaloga, rekao je da bi volio uživo pogledati još po jednu utakmicu klubova za koje je branio, a posebno je istaknuo Dinamo.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Od tog trenutka Dinamovi navijači na društvenim mrežama izražavaju podršku Kochu, u Maksimir stižu poruke i zvone telefoni, svi žele da se Kochu ispuni želja i da dođe još (barem) jednom na Dinamovu utakmicu. Kako doznajemo, ljudi iz Dinama su u stalnom kontaktu s Kochom, žele ga ugostiti u Maksimiru, ali nije lako pronaći idealan termin s obzirom na njegove terapije i preglede. No, traži se rješenje, Dinamo poduzima sve da bi omiljenog Nijemca doveo u Zagreb.

Dinamo je proteklog tjedna obilježio 11. godišnjicu smrti jos jednog omiljenog vratara, Ivana Turine, upoznao njegovu djecu s Ivanovom ostavštinom klubu i njegovim trofejima, položio vijence i zapalio svijeće na njegovu grobu na Miroševcu. Turina i Koch zadnje su, nažalost tužne potvrde, kako Dinamo ne zaboravlja svoje zaslužne i omiljene igrače, koji su navijačima poaebno ostali u srcu. 'Koch mit uns', krilatica je skovana još dok je branio Dinamov gol, sad je dobila drugo značenje. Poručili su mu iz Dinama da 'nikad neće hodati sam', sad traže način da ga ugoste i još jednom mu uživo pokažu koliki je trag ostavio u Maksimiru. (T.N.)



Tagovi

Georg KochDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti