REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Od svih pojačanja Dinamu je najbliži marokanski stoper!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.07.24. | 14:50

Konkretnih novosti vezanih za prijelazni rok u Dinamu zasad nema. No, uskoro bi mogao doći dojučerašnji igrač Ferencvarosa

Dok se čekaju pojačanja na desnom krilu, na poziciji za kojom pati Sergej Jakirović i koja bi izvjesnim odlaskom Darija Špikića mogla biti i dodatno devastirana, u Dinamo bi idućih dana mogao doći stoper. Pisali smo već da je Dinamova meta Samy Mmaee, Marokanac, kojemu je prije nekoliko dana istekao ugovor u Ferencvarosu. Došao bi kao slobodan igrač, njemu je Dinamo, navodno, vrlo prihvatljiva opcija i taj bi transfer uskoro mogao biti realiziran.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Od svih potencijalnih pojačanja, on je najbliži dolasku u Maksimir, premda se opet kuha oko Slovenca Timija Maxa Elšnika i on postaje moguća opcija u veznom redu, ipak je Mmaeeov dolazak najrealniji. Radi se o 28-godišnjaku, koji je zadnje tri godine igrao u klubu iz Budimpešte, prije toga u belgijskom St.Truidenu i Standaardu, ima 35 nastupa u Europi. Uz marokansko državljanstvo (ima 10 nastupa za reprezentaciju) ima i belgijsko državljanstvo, bio je i U21 reprezentativac Belgije i po svemu je igrač, kakvog žele u Maksimiru. Nakon dolaska mlađeg stopera, Španjolca Raula Torrentea, u Maksimiru žele još jednog iskusnijeg braniča i Mmaee bi mogao biti 'taj'.

Nema, dakle, novosti niti oko Kolumbijca Juana Cordobe, kao niti oko drugih igrača, koji se spominju u kontekstu Dinama, premda se na pripremama u Bad Radkersburgu sporti direktor Marko Marić zagonetno smješka i svakom malo u četiri oka razgovara s trenerom Sergejom Jakirovićem. Usput je i Marić potvrdio da novosti, oko dolazaka i odlazaka, nema uz opasku:

"Bit će sljedeći tjedan!"

Čekamo...

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoSamy MmaeeLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti