Nakon sezone karijere, jedan od najboljih igrača Druge NL odlazi na Island

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 08:15

Ove sezone zabio je 10 pogodaka i upisao sedam asistencija

Opatija je osvojila naslov prvaka u nedavno završenoj sezoni u Drugoj nogometnoj ligi, dok su na drugom i trećem mjestu završili Kustošija i Mladost iz Ždralova. No, jedno od ugodnijih iznenađenja sezone bio je Radnik iz Križevaca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad koja je tek ove sezone ušla u treći razred hrvatskog klupskog nogometa, uoči sezone imala je cilj osigurati što mirniji ostanak u ligi, a na koncu se do zadnjeg kola borila za jedno od prva dva mjesta, koja su vodila u borbu za ulazak u rang iznad. Križevčani su bili i jesenski prvaci 2. NL, a uz to su stigli i do osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, nakon velike pobjede protiv Šibenika u šesnaestini finala.

Za jednu od najboljih sezona u klupskoj povijesti, zasluge možemo pripisati kompletnom igračkom i trenerskom kadru, kao i klupskoj upravi. No, ako jednog igrača moramo izdvojiti, to je svakako napadač Mihael Mladen, izdanak križevačke škole nogometa. Ovaj 24-godišnjak je u prvenstvenoj sezoni zabio 10 golova i tome dodao sedam asistencija i bio je jedan od najistaknutijih pojedinaca cijele lige.

Sada je dobre igre i naplatio prvim inozemnim angažmanom, a potpisao je za islandski Keflavik.

Što se tiče križevačkog sastava, osim Mihaela Mladena, klub je napustio i trener Mario Vodanović, a početkom tjedna predstavljena je njegova zamjena - Damir Milinović. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK Radnik KriževciMihael MladenDruga NLDruga nogometna ligaIsland

Ostale Vijesti