REUTERS/Miguel Vidal
REUTERS/Miguel Vidal

„Modrić je bio najbolji igrač Reala, izveo ih je iz tunela, bilo je to magično dodavanje“

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 20.10.24. | 09:21

Hrvatski maestro odmah je posložio cijelu igru Madrida, poslao je krasnu loptu Viniciusu Jr. da je pretvori u gol i osvoji nova tri boda za Los Blancos uoči ključnog Clasica sljedećeg vikenda

Nakon tjedan dana provedenih na raznim naslovnicama, Mbappe je nakon samo 20 minuta zakucao loptu u gornji kut i doveo Real Madrid u vodstvo u sinoćnjem susretu protiv Celte Vigo. Međutim, Celta je iskoristila jednu od svojih brojnih prilika i Williot Swedberg je izjednačio rezultat, a Ancelotti je reagirao tako što je poslao Luku Modrića u igru.


Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski maestro odmah je posložio cijelu igru Madrida, poslao je krasnu loptu Viniciusu Jr. da je pretvori u gol i osvoji nova tri boda za Los Blancos uoči ključnog Clasica sljedećeg vikenda.

Za to je Goal.com Luki dao ocjenu 8 od 10 i napisao: "Ušao je i asistirao Viniciusu za drugi gol s otmjenim dodavanjem"

Managing Madrid kaže: "Luka Modrić dokazuje da je klasa vječna učinkom koji je promijenio igru ​​u drugom poluvremenu. Najstariji igrač koji je ikada igrao za Real Madrid dokazao je zašto je još uvijek bitan član momčadi. Najbolji igrač na terenu nakon što je ušao u utakmicu. Bilo je to magično dodavanje Modrića koje je pronašlo Viniciusa da zapečati pobjednika igre. Hrvat je prepustio Madridu kontrolu i nije prestao trčati i davati ton obrani."

Najčitaniji španjolski list, Marca, ne može se nadiviti Modriću:

 "Modrić slavi nepobjedivi rekord briljantnom asistencijom Viniciusu", stoji u naslovu jednog teksta koji kaže:

"Modrić je srušio Puškaša i još će debelo nadmašiti svoj rekord tako što će igrati gotovo do 40. godine, a možda i dalje. No Modrić nije kod Celte ušao samo kako bi postao rekorder, nego kako bi odlučio utakmicu. Celta je izjednačila i Ancelotti je tražio rješenje. Kao i uvijek, to je bio Hrvat. Modrić najbolje igra nogomet u Realu i to se vidjelo čim je ušao i počeo kružiti s loptom. Gol za pobjedu došao je iz njegovih kopački. Modrić je i protiv Celte po tko zna koji put dokazao da je ključni igrač Reala. Nakon 35. godine je odigrao čak 204 utakmice za klub. Naravno, i ovo je rekord. Jedan u nizu onih koje je postavio. Jedinstven igrač, koji je odlučan dokazati kako se ne treba gledati brojka u osobnoj, nego igra na terenu. Njegove predstave u 40. godini života su sjajne."

Među ocjenama kažu: "Modrić treba biti vječan. On je odigrao povijesnu utakmicu. Ulaskom u igru postao je najstariji igrač Reala ikad i odmah bio igrač odluke. Hrvat je učinio da se lopta počne kretati, on je odmah nakon što je stupio na teren nevjerojatnom loptom za Vinija stvorio pobjednički gol."

"Modrić je izvukao Real iz tunela", napisali su također iz Marce pa pojasnili:

"Hrvat je postao najstariji koji je nosio Realov dres i usput ga spasio od kiksa. Hrvat je vječan. Njegova mudrost omogućila mu je da nađe slabost u inače sjajnoj Celti, koja je bila bolja od Reala. Ancelotti je morao uvesti Modrića jer Real nije imao završni pas. Ulaskom Hrvata to se odmah promijenilo jer on je našao Vinija za gol."



Tagovi

Luka ModrićLa LigaReal Madrid

Ostale Vijesti