Modrić (crveni krug) pronalazi Viniciusa (žuti krug). Screenshot Arenasport
Modrić (crveni krug) pronalazi Viniciusa (žuti krug). Screenshot Arenasport

VIDEO Kakav Kralj: Luka Modrić postao najstariji igrač i asistent Real Madrida!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.10.24. | 22:33

Hrvatski Maestro ovim je nastupom u dobi od 39 godina i 40 dana pretekao Ferenca Puskasa koji je 1966. nastupio u Kupu kralja protiv Betisa u dobi od 39 godina i 36 dana

Ulaskom u igru u 63. minuti utakmice u Vigu Luka Modrić postao je najstariji nogometaš koji je nastupio za Real Madrid u 122-godišnjoj povijesti klba.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kapetan hrvatske reprezentacije zamijenio je Valverdea pri 1-1, u trenucima kad se Kraljevski klub mučio povesti protiv Celte koja je opasno prijetila iz protunapada. Samo dvije minute kasnije Modrić je pravovremenskom dubinskom loptom pronašao Viniciusa junior koji je zabio za 1-2.

Imao je još Courtois jednu veliku intervenciju, no rezultat se više nije mijenjao, u sudačkoj nadoknadi Douvikas je promašio zicer za izjednačenje te su se tako Madriđani barem na jedan dan bodovno (24) izjednačili s vodećom Barcelonom koja u nedjelju dočekuje Sevillu, a onda je, duće subote, na rasporedu El Clasico.

Gosti su, inače, poveli dalekometnim pogotkom Kyliana Mbappea u 20. minuti, a izjednačio je Williot Swedberg u 51.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arenasport).

Hrvatski Maestro ovim je nastupom u dobi od 39 godina i 40 dana pretekao Mađara Ferenca Puskasa koji je 1966. nastupio u Kupu kralja protiv Betisa u dobi od 39 godina i 36 dana.

U Real Madrid je došao 2012., dva tjedna uoči 27. rođendana. Od tada je u bijelom dresu osvojio 27 natjecanja čime je postao najtrofejniji igrač u povijesti kluba.

Dodajmo da je Carlu Ancelottiju ovo bila 200. utakmica na klupi Los Blancosa.



Tagovi

Luka ModrićFerenc PuskasReal MadridLa LigaPrimeraCeltaCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti