Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Mladina: "Dinamo nije nadomjestio vitalne igrače i zato ima problema. Kazneni udarac? Sve je jasno"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.12.23. | 19:35

Rudešov trener Davor Mladina bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, ne i rezultatom u Maksimiru

Davor Mladina, u svojem je drugom debiju na klupi Rudeša zaslužio komplimente za igru momčadi. No, izostao je rezultat, Rudeš je, po svemu što je prikazao, mogao izvući više od časnog poraza (1-0) u Maksimiru. Međutim, trener posljednje momčadi HNL-a, koja je još bez pobjede, ipak je na sve gledao optimistično.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Mogu biti zadovoljan s prezentacijom, ne i rezultatom. Ali, nadam se da će igrači imati energiju ovo i ponoviti. Nismo puno dirali sastav i sustav, odradio sam s momčadi tek dva treninga. Dinamo je u drugom dijelu malo dodao gas, uveo je kvalitetnije igrače i jedna je nijansa slomila utakmicu. Mi smo imali svoje šanse, da smo dali prvi gol, Dinamo bi bio nervozniji pa bismo imali prilike napraviti nešto. Ali, još jednom čestitam igračima, nadam se da će u Rijeci biti na istoj razini, uz bolji rezultat.", kazao je Mladina te komentirao situaciju u zadnjoj minuti, kad je cijela klupa skočila i tražila kazneni udarac zbog, po njima, starta Nevistića na jednom igraču Rudeša.

"Mi reagiramo s klupe trenutačno, ali imamo VAR koji provjerava tu situaciju. Bitno je tko je prvi došao do lopte, ako je golman onda je boksanje, ako je moj igrač onda je penal. Nisam vidio u toj gužvi što se točno dogodilo, ali to bi trebalo biti jasno."

Može li Rudeš do senzacionalnog ostanka u ligi i što mu treba za to?

"Nama trebaju iskusni prvoligaški igrači, nemamo ih dovoljno. Onda bi ti momci oko njih bili bolji, a kako sam čuo, napravit će klub određene poteze, ne treba tu puno. Samo da daju mirnoću, da zabiju iz dvije šanse jedan gol. Eto, smanjili smo broj primljenih golova, onda imamo i šanse za bolje rezultate."

Tko je po njemu veći favorit za naslov, Dinamo ili Hajduk?

"Dinamo je izgubio vitalne igrače i odmah dolaze problemi. Nije došla kvaliteta, koja je trebala, ti transferi su bili takvi. Kad nije Petković unutra problem, kad nije Livaja unutra, onda je problem Hajduku, tako je u svakom klubu. Bit će borba do samog kraja, nemojmo zanemariti ni Rijeku, koja ima malo neiskusniju momčad, ali očekuje nas zanimljivo prvenstvo. A mi ćemo pokušati poremetiti priču svima, da budemo konkurentni do samog kraja."



Tagovi

GNK DinamoNK RudešDavor MladinaHNL

Ostale Vijesti