Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Mladi napadač Bayerna pojačao Bišćanov kadar uoči sraza s Finskom, otpao Lokomotivin wunderkind

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.03.22. | 16:57

Vidović trenutačno nastupa za drugu momčad njemačkog prvaka, a nastupe za Hrvatsku U21 već je upisao u rujnu i listopadu prošle godine

Osamnaestogodišnji napadač Gabriel Vidović priključio se hrvatskoj U21 reprezentaciji uoči kvalifikacijske utakmice protiv Finske, koja je na rasporedu 29. ožujka u 18 sati, javili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Vidović trenutačno nastupa za drugu momčad njemačkog prvaka Bayerna, a nastupe za Hrvatsku U21 već je upisao u rujnu i listopadu 2021. godine. Proteklog tjedna nastupio je za Hrvatsku U19 u utakmicama protiv Islanda i Rumunjske, koje su odigrane u sklopu Elitnog kola kvalifikacija za U19 Europsko prvenstvo, a sada se priključio mladim Vatrenima, koji u utorak protiv Finske U21 nastavljaju s kvalifikacijama za U21 Europsko prvenstvo. Navedenu utakmicu, zbog crvenog kartona, propustit će Lokomotivin Lukas Kačavenda.

Mladi Vatreni u rujnu su pobijedili Fince s 2:0, a uzvratna utakmicu protiv Finske na rasporedu je 29. ožujka u 18 sati te će također biti odigrana na stadionu NK Varaždin, kao i ona u petak s Austrijom (0:0).



Tagovi

Gabriel VidovićHrvatska U21Igor BišćanLukas KačavendaEuro U21

Ostale Vijesti