EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Weber
EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Weber

Man. United zadesile ozljede, Kane poručuje: "United je u lošem trenutku, ali zbog toga bi mogao biti opasniji"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 17:38

Sutra od 21 sat na rasporedu je blockbuster ogled Lige prvaka između Bayerna i Man. Uniteda.

Bayern i Man. United sutra će od 21 sat odmjeriti snage na Allianz Areni u večernjem blockbusteru Lige prvaka. U taj ogled dva velikana europskog nogometa ulaze oprečnog raspoloženja. I dok su Bavarci na skoru od tri pobjede i jednom remiju na startu Bundeslige, Crveni vragovi su pak u nizu od dva domaća poraza zaredom (Arsenal i Brighton), a ukupno su u pet premierligaških kola potpisali tri poraza i dvije pobjede.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Povrh toga, trener Erik ten Hag ima velikih problema sa zdravstvenim kartonom svoje momčadi. Naime, uoči putovanja u Njemačku, u avion se nisu ukrcali Mason Mount, Raphael Varane i Harry Maguire. I dok će cinici reći kako je i bolje da potonjeg nema na spisku, u obrambenoj sekciji Uniteda nastala je velika rupa, budući da se ozlijedio i Aaron Wan-Bissaka, još otprije nema Lukea Shawa i Tyrella Malacije.

A United dolazi na noge raspucanom Bayernu kojeg predvodi Harry Kane, čovjek koji je ovog ljeta dvojio između dva ova dva kluba, a na koncu se odlučio na odlazak u Bavarsku.

„Teška utakmica. Znam da je United u nezgodnom trenutku, ali ponekad su takve momčadi još i opasnije jer se žele vratiti na pravi način. Stoga moramo biti spremni za to i moramo biti spremni odgovoriti na njihov intenzitet. Liga prvaka je posebno natjecanje, a nadam se da će mi prva utakmica Bayernom u Ligi prvaka ostati u lijepom sjećanju“, istaknuo je Kane. (pz)



Tagovi

Manchester UnitedBayernLiga prvakaHarry Kane

Ostale Vijesti