Pixsell
Pixsell

Luka Vušković propušta Derbi, Leko ostao na samo dva zdrava stopera!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.04.23. | 14:10

Strateg Bijelih muku muči sa sastavljanjem obrane za nedjeljni Derbi.

Da Ivan Leko ima problem sa sastavljanjem obrane za Derbi koji se 30. travnja igra na Poljudu, poznato je već neko vrijeme. Pisali smo kako u kadru Hajduka za tu utakmicu neće biti ozlijeđenih Gerga Lovrencisca, Ferra, Stefana Simića, Josipa Eleza te bolesnog Dominika Pripća (barem kada je riječ o obrani, u kadru Hajduka neće biti ni suspendiranih Yassinea Benrahoua, Augustina Anella te ozlijeđenog Anthonyja Kalika).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A danas je na konferenciji za medije Leko donio još jednu negativnu vijest navijačima Majstora s mora.

Luka Vušković ne može. Vratio se iz Švicarske nespreman“.

Oglas

UŽIVO Hajduk - Dinamo


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Prema tome, u Derbiju neće biti 16-godišnjeg Hajdukovog supertalenta koji je bio dio srebrne juniorske ekspedicije u Ženevi. Podsjetimo, Vušković je debitirao za seniore Hajduka točno dva dana nakon što je napunio 16 godina i to na zadnjem derbiju odigranom u Maksimiru 26. veljače ove godine. Vušković debi neće pamtiti po najboljem, Dinamo je slavio 4:0, a Hajduk odigrao jednu od najslabijih utakmica ove sezone.

Vušković je svoj jedini pogodak u seniorskom nogometu zabio u svojoj drugoj seniorskoj utakmici, u 2:1 pobjedi Bijelih u Gradskom vrtu za plasman u polufinale Kupa.

Skupocijeni stoper Hajduka za sada je upisao osam seniorskih nastupa, a od svojeg debija u Maksimiru propustio je samo prvenstveni dvoboj s Istrom i posljednja dva protiv Varaždina i Gorice.

Leko bi tako za nedjeljnu utakmicu trebao na raspolaganju imati samo dva stopera, Tonija Borevkovića i Chedoziea Awaziema, no prema našim saznanjima, Portugalac Ferro mogao bi biti spreman za susret i zaigrati u paru s Awaziemom. (nr)



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLHajdukLuka Vušković

Ostale Vijesti