Marko Prpic/Pixsell
Marko Prpic/Pixsell

Luka Sučić: “Ne znam kako mi je preletjela preko noge...”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.10.24. | 08:00

Sasvim je realan pogled veznjaka Vatrenih na utakmicu sa Škotskom, svoju grešku ali i činjenicu da tu ima još puno prostora za napredak.

Nije Luka Sučić odigrao utakmicu za pamćenje. Daleko od toga. No, u procesu smjene generacija a koja je neminovno morala pokucati i na vrata Dalićeve vrste - takve stvari su uobičajene. Uostalom, bolje da je Sučić pogriješio u trijumfu protiv Škotske nego negdje kasnije...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Nespretna je bila reakcija. Ne znam kako mi je preletjela preko noge, no bitna je pobjeda i ta tri boda koja smo upisali”, rekao je nakon utakmice veznjak koji je dobio priliku protiv Škota od prve minute.

“Znali smo da su nezgodni, ali hvala Bogu na tom zaleđu i našoj pobjedi. Nismo niti očekivali lak posao, ali isto tako jasno da mi nismo bili pravi. Treba analizirati što se dogodilo i nadam se da ćemo u Poljskoj biti puno bolji”, iskren je bio Sučić koji unatoč tom kiksu nije krio zadovoljstvo još jednom nastupu za Vatrene.


“Uvijek je lijepo krenuti od prve minute. Hvala izborniku na povjerenju, ali mogu ja to puno bolje. To znam ja, znamo svi ostali a zna i izbornik. Hvala mu”.

Ipak, tri boda su ta koja će se pamtiti s Maksimira...

“Puno nam to znači. U ovom trenutku još ne znamo rezultat iz Varšave ali jasno je da tamo u utorak idemo na pobjedu”.

Ova utakmica nije prvi put da su bratići Sučić bili na travnjaku u isto vrijeme.

“I prvi put smo igrali skupa. Drago mi je zbog Petra kad dobije priliku, na njemu je kao i na svima ostalima da je iskoriste. U stalnom smo kontaktu, bodrimo jedno drugoga”.

U ovoj akciji Luka Sučić će ostati upamćen i po onoj izjavi kako će navijati za Dinamo u sudaru s njegovim bivšim klubom RB Salzburgom.

“Pa izjavio sam to jer to i mislim. Pratit ću utakmicu i nadati se pobjedi Dinama”.

I golu Sučića...?

“Ako Bog da”, nasmijao se.

Hrvatska je treću utakmicu odigrala u novom sustavu koji se razlikuje od onog što Sučić igra u Real Sociedadu.

“U klubu igramo 4-3-3, ovdje je to drugačije. Ma treba iskoristiti priliku tko je dobije. Kada pogledamo ove zadnje tri utakmice, mislim da je novi sustav igre dobro izgledao ali i da to može još i bolje”, zaključio je veznjak reprezentacije.



Tagovi

Luka SučićVatreniHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacijaHNS

Ostale Vijesti